Camdaki Kız Nalan'ın babası ortaya çıktı

Camdaki Kız Nalan'ın babası ortaya çıktı
Camdaki Kız Nalan'ın babası ortaya çıktı. Çok merak edilen Nalan'ın babası rolünü hangi oyuncunun canlandıracağı belli oldu.

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Muhteşem senaryosu ile izleyen herkesi ekran başına kilitleyen Camdaki Kız'da Nalan'ın babası ortaya çıktı. Peki Nalan'ın babası kim? İşte Nalan'ın babasını canlandıracak oyuncu ve tüm detaylar...

Camdaki Kız Nalan'ın babası ortaya çıktı

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanarak ekranlara taşınan Camdaki Kız dizisi birbirinden başarılı oyuncuları ile ekranlarda yer almaya devam ediyor. Güzel oyuncu Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakterinin yaşadığı travma dolu senaryoları konu edinen dizide hiç beklenmedik olaylar yaşanmaya başladı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde oyuncu Hande Ataizi'nin canlandırdığı Cana karakterinin diziye deva etmesiyle, kadroya yeni bir isim dahil olmuştu. Ardından tüm gözler yeni karakterin ve oyuncunun kim olacağında beklemeye başladı. Camdaki Kız dizisinin yeni bölüm fragmanında ise Nalan'ın babası Feride'yi arayarak 'Kızımı görmek istiyorum' diyor. Böylece kadroya dahil olan ismin Nalan'ın babasını canlandıracağı anlaşıldı. Şimdi ise Nalan'ın babası rolünü hangi oyuncunun canlandıracağı merak edilmeye başlandı. 

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Camdaki Kız Nalan'ın babası karakterini başarılı oyuncu Engin Alkan canlandıracak. Nalan gerçek babasının kimliğini öğrenecek mi? Tüm merak edilen detaylar yeni bölümün yayınlanması ile öğrenilecek.

Camdaki Kız Engin Alkan kimdir?

27 Temmuz 1965 yılında dünyaya gelen oyuncu Engin Alkan, İstanbul doğumludur. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamlayan Engin Alkan, 1996 yılından itibaren oyunculuk eğitimi veren okullarda eğitmenlik yapmıştır. İBB Şehir Tiyatrolarında oyunculuk ve rejisörlük çalışmaları yapmaya devam etmektedir. Şirinler, Yüzüklerin Efendisi, Samwise Gamgee, League of Legends gibi yapımlarda seslendirme yapmıştır.

Engin Alkan filmleri ve tv dizileri

Sineme Filmleri

Karayip Korsanları - Dünyanın Sonu: Pintel

Karayip Korsanları - Ölü Adamın Sandığı: Pintel

Güz Sancısı - Tomris Giritlioğlu

Bu Olsun Olsun - Orçun Benli

Çamur - Derviş Zaim,

Kaç Para Kaç - Reha Erdem

Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? Andaç Hanedaroğlu

Tv Dizileri

Aşağı Yukarı Yemişlililer

Deli Saraylı

Ayda

Erkekler Ağlamaz

Çeşmi Bülbül

Tarçın Konuştu

Ters Köşe

Mert ile Gert

Kardeş Çocukları

Camdaki Kız

Sana Bayılıyorum

20-12-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar