Camdaki Kız’da Flaş Ayrılık

Camdaki Kız’da Flaş Ayrılık
Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından Kanal D ekranlarına Camdaki Kız adıyla uyarlanan dizide flaş bir ayrılık yaşandı. Dizinin usta oyuncusu Şerif Erol hikayeden çıktı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. İkinci sezonunda olan ve OGM Pictures tarafından Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından dizi olarak uyarlanan Camdaki Kız, dram ve gerilim türünde hazırlanan bir dizi. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı ve oyuncu kadrosunda da Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor. Perşembe akşamlarının sevilen ve reytingi iyi durumda olan dizinin yayınlanan son bölümünde dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan ve Nalan (Burcu Biricik) karakterinin babası rolünü canlandıran ve karakter adı Adil olan Şerif Erol diziye ölerek veda etti.

Adil (Şerif Erol) Veda Etti

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan başarılı dizilerden Camdaki Kız bu sezonda seyirciye gerilimi yüksek bölümler izletti. Reytingleri özellikle son haftalara kadar (Mahkum başlayana kadar) iyi olan dizide son haftalarda belirgin bir düşüş yaşandı. Dizinin başından beri ana hikayenin içinde yer alan ve daha mutedil ve anlayışlı bir karakter yapısı çizen Adil karakteri hikaye gereği ölerek diziye veda etti. Nalan karakterinin babası olan ve dizide en sağduyulu karakterlerin başında gelen Adil ne yazık ki öldü. Eşi Feride’nin ağır suçlamalarına dayanamayan Adil daha fazla dayanamayarak yere yığıldı ve kalp krizi geçirerek hayata veda etti ve böylece dizinin hikayesinden de çıkmış oldu. Usta oyuncu Şerif Erol’ün canlandırdığı Adil’in ölmesi özellikle Nalan’ı derinden sarstı. Usta oyuncunun diziden ayrılmasının yankıları ise sosyal medyada ve dizi seyircileri arasında geniş şekilde gündem oldu ve yorum aldı.

Şerif Erol Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizide ve sinema filminde yer alan usta oyuncu Şerif Erol 8 Ekim 1963 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından üniversite eğitimini tamamlayan Şerif Erol oyunculuk ve senaryo yazarlığı ve ayrıca seslendirme sanatçılığı yapmıştır. Bugüne kadar pek çok dizide yer alan usta oyuncunun yer aldığı diziler arasında

·         Öğretmen

·         Şeref Meselesi

·         Kadın

·         Kalbim Ege’de Kaldı

·         Camdaki Kız, bulunmaktadır.

22-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar