Yeni Dizi Hakim’de Kim Kimdir?

Yeni Dizi Hakim’de Kim Kimdir?
Hazırlık ve çekimleri tamamlanan ve yakın zamanda ekrana gelecek olan Hakim Dizisinde kim kimdir? İşte merakla beklenen dizinin oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler!

Son zamanların üzerinde en çok konuşulan ve merakla beklenen dizileri arasında yer alan Hakim’in tanıtımları Atv ekranlarında yayınlanıyor. Seyirci tarafından yayınlanacağı zamanı merakla beklenen dizide artık yayına girmek için son sayılıyor. Limon Film tarafından ABD menşeli bir dizi olan Your Honor adlı diziden uyarlanan Hakim’de birbirinden usta isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Erkan Tunç ve Süleyman Mert Özdemir’in oturduğu dizide Erdal Beşikçioğlu başrolü oynuyor. Peki dizide hangi oyuncu hangi karakterle seyirci karşısına çıkacak? Sizler için hazırladık. İşte Hakim’de kim kimdirin cevabı!

Ömer Arif Derman (Erdal Beşikçioğlu)

Hakim Dizisinin baş karakteri olan Ömer Arif Derman usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu tarafından canlandırılmaktadır. Ömer Arif Derman idealist, zeki ve iyi kalpli bir yargıçtır. Zor durumlar karşısında dahi sakinliğini koruyabilen Ömer Arif Derman hayatı boyunca ve meslek hayatı süresince her zaman adaleti gözetmiş ve her zaman adil biri olmaya çalışmıştır. Eşini kaybettikten sonra bir daha evlenmemiş ve oğlu Ozan’ı kendisi büyütmüştür. Ancak tüm hayatı oğlu Ozan’ın bir trafik kazası geçirmesi ve birinin ölmesine sebep olmasıyla değişir.

Yasemin Kaner (Ebru Özkan)

Yasemin Kaner alımlı, zeki ve güçlü bir kadındır. O da bir yargı mensubudur ve bildiği her şeyi Ömer Arif Derman’dan öğrenmiştir. Yasemin Kaner içten içe Ömer Arif’e derin bir aşk beslemektedir. Bu Ömer Arif’in eşinin ölmesiyle daha da belirgin olur. Ömer Arif’in oğlu Ozan’ın bir kazaya karışmasıyla ikili arasındaki görüşmeler daha da sıklaşır. Ömer Arif, Yasemin’den birini savunmasını istemiştir. Ancak Yasemin olaylar geliştikçe bir yol ayrımına gelecek ve karar vermek zorunda kalacaktır.

Cevdet (Uğur Yücel)

Ömer Arif’in en yakın arkadaşlarından biridir. İkili arasında her zaman derin bir ilişki ve dostluk olmuştur. Cevdet belediye başkanlığına aday olmuştur. Ancak Ömer Arif’in kendisinden yardım istemesine kayıtsız kalmamış ve o da Ömer Arif’le birlikte her an daha da kötülüğe batan bir durumun içinde kendini bulacaktır.

Ozan Derman (Fatih Berk Şahin)

Ömer Arif Derman’ın tek ailesidir. Annesi öldükten sonra babasıyla kalan ve onunla yaşayan Ozan, akıllı, yetenekli ve sağduyulu bir gençtir. İçine kapanan ve fotoğraf çekmeyi seven biridir. Ceren adlı bir genç kızla birliktedir. Ancak bir gün babasının arabasıyla yaptığı bir kaza tüm hayatının değişmesine sebep olacaktır. Kazada ölümüne sebep olduğu gencin ablasıyla imkansız bir aşka düşecek ve her an babasının kendisi için değişmeye başlamasıyla o da değişecektir.

Zümrüt Demirkıran (Seda Akman)

Oğlu kazada hayatını kaybeden Zümrüt güçlü karakterli bir kadındır. Oğlunun kaybıyla kocası Azem’le olan ilişkileri kopma noktasına gelir. Oğlunun intikamını almak için kocasıyla karşı karşıya gelen Zümrüt’ün en büyük dayanağı hapisten çıkan büyük oğlu Metehan’dır.  

22-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar