Yeşim Salkım Ümit Sayın ve Can Tanrıyar’a ateş püskürdü!

Yeşim Salkım Ümit Sayın ve Can Tanrıyar’a ateş püskürdü!
Yeşim Salkım bir video çekerek sosyal medya hesabından paylaştı. Magazin ve sanat dünyasını karıştıracak açıklamalar yapan Salkım, Ümit Sayın ve Can Tanrıyar'a ateş püskürdü.

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım bir video çekerek kendisi hakkında çeşitli iddialarda bulunan kişilere oldukça sert ifadelerle meydan okudu. Kendisi hakkında magazin sitelerine açıklama yapıldığını anlatan Salkım, şarkıcı Ümit Sayın ve Uçankuş lakabıyla bilinen Can Tanrıyar'a uyarılarda bulundu. Müzik piyasasında oldukça eski olduğunu ve herkesin hakkında çok şey bildiğini belirten Yeşim Salkım, isim vererek yaptığı açıklamalarda çok sert eleştiri ve uyarılarda bulundu.

Yeşim Salkım: Sizden korkan sizin gibi olsun

Yeşim Salkım geçen günlerde İzmir Gündoğdu Meydanı'nda pandemi sebebiyle moral konseri vermişti. Bu konuyla ilgili açıklama yapan Salkım, belediyelere bir teklifle gittiklerini ve iyi niyetli olarak ücret almadan moral konserleri vermek istediklerini bildirdiklerini söyledi. Bazı belediyelerden bu talebe olumlu yanıt geldiğini söyleyen Salkım, İzmir konserinin ardından kendisi hakkında yapılan açıklamalara sosyal medyadan cevap verdi. "Sizden korkan sizin gibi olsun" diyen Salkım, "ben geride utanacağım hiçbir şey bırakmadım" ifadesini kullandı.

Yeşim Salkım'dan Ümit Sayın'a özel paylaşım

Kendisi hakkında magazin sitelerine demeç veren ünlü isimlerle ilgili sert açıklamalar yapan Yeşim Salkım, sosyal medya hesabından paylaştığı videoya, "Tamamı cevabımdır ümit sayınmıdır nedir ona" şeklinde bir not ekledi. Müzik geçmişinden bahseden Salkım, gelinen noktada yaşananlara tepki gösterdi. Yeşim Salkım paylaştığı videoda şunları söyledi;

Pandemiyi bile fırsata döndürdüler

"Herkese merhaba, biliyorsunuz dün bir konser gerçekleştirdik İzmir Gündoğdu Meydanı'nda. Biz bundan bir hafta 10 gün önce dedik ki, pandemiden sonra insanların, halkın moralinin çok bozuk olduğunu düşünerek ve stres ve yaşadığımız bütün her şey bizi gerçekten çok gerdi diye düşünerek, biz de konserler yapalım, bunları bedava yapalım. Belediyelerimize haber gönderelim biz bir sanatçı, bir şarkıcı, bir müzisyen olarak hazırız, gelelim sizle konser yapalım dedik ve birkaç belediye de bize döndü. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kastamonu, Milas yarın da Ataşehir Belediyesi Battal Gazi beyefendi ile görüşeceğim, randevu verdi bana. Burada amaç sadece ve sadece tamamen iyi niyetli bir şekilde ve bu işin parayla yapılmayacağını da göstererek, bizim kendi camiamızın içerisindeki bir takım kendini sanatçı zanneden ama bu pandemiyi bile fırsata döndüren insanların, aslında yaptıklarının yanlış olduğunu gösterebilmekti."

Ben geride utanacağım hiçbir şey bırakmadım

"Ben 1990 yılından beri şarkı söylüyorum, daha önce de bir yapım şirketim vardı. Yani şuanda yapımcıyım diyenleri cebimden çıkartırım. 90 senesinden de bugüne kadar yapımcılığın her şeyini çok iyi bilirim. Zamanında Erol Köse ile de çok ortaklığım oldu. Bu Polat Yağcı denilen arkadaşımız da bizim yanımızda, Erol Köse'nin yanında bizzat çalışmış ve mesleği ondan öğrenmiştir. Bugün benimle ilgili kendi yanında çalışan, adı sanı unutulmuş, maalesef bunu böyle söylüyorum çünkü öyle bir müzisyene benimle ilgili böyle konuşmak hiç yakışmadığı için. Bir takım açıklamalarda bulundurmuşlar, birkaç magazin sitesine, o yandaş magazin sitelerine. Bakın güzel kardeşim sizden korkan sizin gibi olsun. Ben geride utanacağım hiçbir şey bırakmadım. Benim alnım ak, yüzüm pak."

Bir zamanlar kapımda yatıp da bana beste satmaya çalışan…

"Ayrıca Rumeli Hisarı konserleri diye 20 senedir konuşuyorsunuz da artık yeter 2020 oldu. Rumeli Hisarı Açık Hava Konserleri'nin üzerini siz öyle güzel herkesten döndürerek götürdünüz ve yaptınız ki ve orada canınızın istediklerini çıkardınız ki bana bununla gelmeyin bir. İkincisi ben ahlaksız bir kadın değilim, eğer birilerine haksızlık yapıyorsanız bunu söylerim, söylemeye de devam edeceğim. Şimdi bir kere daha söylüyorum; Bir zamanlar kapımda yatıp da bana beste satmaya çalışan sen Ümit Sayın, senin müzisyenliğine bu hiç yakışmadı bir, ikincisi ben zaten bütün yaptıklarımı ve arkadaşlarıma ödül verdirdiğimi zaten itiraf etmiş bir kadınım. 20 sene geçmiş, üzerine 4 kere evlendim ben. Bunları bırakın."

Ben yanarım hiç önemli değil, ama giderken hepinizi yakarım

"Uçankuş sana söylüyorum. Can Tanrıyar, bak gerçekten artık o 2000 yılındaki zavallı kadın yok. Ayağını denk alacaksın arkadaşım. Bilmem anlatabildim mi? Ben Petek Dinçöz'e falan benzemem, ben hiç kimseye benzemem. Benim canımı sıkma, benim açıkta hiçbir şeyim yok. İçim rahat, son derece rahat, ahlaksız hiçbir şey yapmadım, bulamazsınız. Önüme koyup kaldırıp sürekli Hakan Uzan dönemini hatırlatmayın. Çünkü hepiniz Hakan Uzan'ın ekmeğini yediniz. Kapısından ayrılmıyordunuz. Önünde yatıyordunuz, masalar diziyordunuz, kadınlar getiriyordunuz o masalara. Bunları unuttunuz mu? Ha, bir de şu var tabiki sizin gerçek yüzünüzü Erol Köse çok iyi biliyor. Şuanda da yanında çalışıyor senin. O zamanki konserleri Müştak Aymaz'la beraber Erol Köse'nin hangi şartlarda yaptığını sen çok iyi biliyorsun. Ben de çok iyi biliyorum. Konuşamayacağımı zannediyorsan yanılıyorsun. Öyle güzel konuşurum ki… Daha önce de  söyledim. Ben yanarım hiç önemli değil, ama giderken hepinizi yakarım. Tamam mı?"

23-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar