Can Tanrıyar’ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu

Can Tanrıyar’ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu
Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve Tamar Oner ile evli bulunan Can Tanrıyar’ın dünyaya gelecek bebeğinin cinsiyeti belli oldu.

Magazin dünyasından zaman zaman verdiğimiz haberlere bu yazımızda bir yenisini daha ekliyoruz. Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan ve sık sık magazin basını ve sosyal medyada gündem olan ünlü isim Can Tanrıyar 2021 yılında evlenmiş ve dünya evine girmişti. Tamar Oner ile evlenen ünlü isim geçtiğimiz haftalarda baba olacağını duyurmuştu. 61 yaşında olan ve baba olmaya hazırlanan magazin dünyasının önde gelen isimlerinden Can Tanrıyar’ın dünyaya gelecek bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Heyecanlı olduğu öğrenilen ünlü isim Can Tanrıyar’ın ve eşi Tamar Oner’in dünyaya gelecek bebeğinin cinsiyetinin kız olduğu öğrenildi. Çiftin bu haberi alınca oldukça mutlu oldukları öğrenilirken anne ve bebeğinin sağlık durumunun ise gayet iyi olduğu belirtildi. Haber magazin basını ve sosyal medyada yer almaya başladı.

Seren Serengil’den Şok İddia

Öbür taraftan Can Tanrıyar ile Seren Serengil arasındaki mahkemede bugün yeni gelişmeler yaşandı. Can Tanrıyar, Seren Serengil’in kendisine hakaret ettiğini iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. Bugün görülen duruşmada seren Serengil                 söz konusu iddialar Can Tanrıyar’ın eski eşi Petek Dinçöz tarafından defalarca söylenmiş, haberi yapılmış şeylerdir. Ayrıca dosyayı incelediğimde asılsız iddialar vardır, kabul etmiyorum. Ben sanatçıyım, basından bir arkadaş görüşmek istediğinde görüşebilirim. Görüştüğümüzde yaklaşımı farklı oldu. Eski eşine yaptığı mobbingi bana yapıyor. Ben sadece eski eşine yaptığı eylemleri diğer insanlara duyurmak istedim. Hakaret kastım yoktur” ifadelerini kullandı. Duruşma çıkışında ise Seren Serengil “Can Tanrıyar’ın, Petek Dinçöz’ü kemerle dövdüğünü, şantaj yaptığının belgelerini sundum. Can Tanrıyar Petek’ten sonra bana taktı. Bu belgeleri mahkemeye sunduk” ifadelerini kullandı.

Can Tanrıyar Kimdir?

Ünlü televizyoncu Can Tanrıyar 1960 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Henüz 13 yaşında iş hayatına atılan Can Tanrıyar ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesinde tamamlamıştır. Ünlü isim okul hayatından sonra ilk olarak muhabirlikle gazeteciliğe başlamıştır. Pek çok gazetede çalışan Can Tanrıyar daha sonra televizyonlarda spor ve magazin programları yapmıştır. Bu programlardan en bilineni Televole adlı programdır. Ünlü ismin ayrıca 30’a yakın bestesi bulunmaktadır.  

12-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar