Evlilik Hakkında Her Şey (Bora) Serkan Altunorak Kimdir?

Evlilik Hakkında Her Şey (Bora) Serkan Altunorak Kimdir?
Fox Tv'nin yeni sezonda en sevilen dizilerinin arasında yer alan Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziye yeni bir oyuncu dahil oldu.

MF yapım imzasıyla ekranlarda yerini alan Evlilik Hakkında Her Şey isimli diziye yeni oyuncu dahil oldu. Fox tv ekranlarında yeni sezonda seyirci karşısına çıkan başarılı yapım The Split isimli diziden uyarlanarak başarılı bir performans sergilemeyi başardı. Dizinin başrollerinde Gökçe Bahadır, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucu ve Sarp Akkaya'nın rol aldığı dizisinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu Salı akşamlarının sevilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey’e yakışıklı oyuncu Serkan Altunorak katıldı. Boşanma davalarının konu alındığı dizide konuk oyuncuları da dikkatleri çekmeyi başarıyor. Dizi setine dâhil olan Serkan Altunorak, 'Bora' rolü ile seyirci karşısına çıkacak.


Başarılı başrol oyuncuları ile ekranda sevilen diziler arasına girmeyi başaran Evlilik Hakkında Her Şey” aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikâyelerini konu alıyor.


Serkan Altunorak, 24 Aralık 1976 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. 10 yaşında dublaja başlayan yakışıklı oyuncu Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde konservatuvar güzel sanatlar bölümünde eğitimini tamamladı. Amerika'nın en iyi müzik ve sanat okulu olan Juilliard'a başvurdu ve kabul edildi. 1998 yılında eğitimi için New York'ta 4 ay kaldı. New York Film Academy'de 4 buçuk ay kamera dersleri aldı. Şikago'daki DePaul University, Theatre School'a kabul edildi, bir yıl okuduktan sonra Türkiye’ye 2002 yılında dönüş yaptı. Çocuklar Duymasın, Karım ve Annem dizilerinde de konuk oyuncu olarak rol aldı. Film yönetmeni Fatih Akın'ın seslendirdiği, Sezen Aksu'nun "Yanmışım Sönmüşüm Ben" isimli şarkısına 2005 yılında klip çekti. Serkan Altunorak klipte rol aldı.


Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile beraber 2006 yılında İmkânsız Aşk dizisinde rol alan Altunorak dizisinin bir sahnesinde rol gereği Rus ruleti oynaması gerekiyordu. Tabancayı kafasına dayayan Serkan Altunorak, tetiği çektiği anda kanlar içinde yere yığılmıştı. Kurusıkı tabancanın dolu unutulması dolayı ağır yaralanan ünlü oyuncu bir süre tedavi gördü. İmkânsız Aşk dizisi ise yayından kaldırıldı. 28 Aralık 2012 yılında beyaz perde de vizyona giren Dönüşüm adlı korku filminde oynadı. Şimdi ise başrolünde Gökçe Bahadır’ın rol aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Bora olarak ekranlarda olacak.

05-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar