Canevim dizisi yayın tarihi belli oldu!

Canevim dizisi yayın tarihi belli oldu!
Canevim dizisi yayın tarihi belli oldu! Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim yayın tarihi belli oldu? Canevim ilk bölüm hangi gün yayınlanacak?

Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim, ilk bölümü ile seyircisi karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayın tarihi belli olan Canevim projesinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Canevim birinci bölüm ne zaman? Canevim oyuncuları kimler? Canevim konusu nedir? Canevim dizisi yayın tarihi belli oldu!

Koliba Film öncülüğünde yürütülen Canevim dizisinin senaryosunda Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Adnan Güler oturmaktadır. Başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve ÖZgür Çevik'in yer aldığı Canevim dizisi ilk yayın tarihi belli oldu. Peki Canevim dizisi konusu nedir?

Canevim dizisi konusu

Yaşamın tüm kötü olaylarına ve zorluklarına rağmen birbirine kenetlenmiş bir ailenin hikayesi... Tüm zorlukların altından hep birlikte çıkan ailenin hikayesini anlatan Canevim dizisinde birbirinden başarılı isimler yer almaktadır.

Peki Canevim dizisi oyuncu kadrosunda kimler yer almakta? 'Aile yıldızlar gibidir... En çok karanlıkta parlar' sloganı ile karşımıza çıkan Canevim dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer almakta;

Canevim oyuncu kadrosu

Başrollerinde Aras Aydın'ın yer aldığı Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim oyuncu kadrosunda, Biran Damla Yılmaz, Ezgi Şenler, Ömrüm Nur Çamçakallı, Nihan Büyükağaç, Simge Selçuk, Burcu Tuna, Rıza Akın, Zuhal Gencer Erkaya ve Bedia Ener gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Peki Atv kanalının yeni projesi olan Canevim dizisi ne zaman ekranlara gelecek?

Canevim dizisi yayın tarihi belli oldu?

Güçlü senaryosu ve kadrosu ile çok yakında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan Canevim dizisi yayın tarihi belli oldu. Şimdiden herkesin ilgi odağı olan Canevim, oldukça iddialı projeler arasında yer almakta. 

Canevim dizisi, 27 Mayıs Pazartesi günü saat 20:00'da Atv ekranlarında sizlerle olacak!

Canevim dizisi Ömer (Aras Aydın) kimdir?

1989 yılında dünyaya gelen Aras Aydın, Eskişehir doğumludur. Asıl adı Mehdi Aras Aydın olan başarılı oyuncu eğitimini, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamlamıştır. Oyunculuğun dışında müzikle de yakınen ilgilenen Aras Aydın,ilk olarak 2010 yılında ekranlara gelmeye başlayan Öğretmen Kemal filminde Mert karakterini canlandırmıştır. Yakışıklı oyuncu Aras Aydın, bir çok başarılı yapımda yer almıştır.

17-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar