Canevim ilk bölümü ile Atv ekranlarında!

Canevim ilk bölümü ile Atv ekranlarında!
Atv ekranlarının yeni yaz dizisi Canevim, bu akşam ilk bölümü ile seyircisine merhaba diyecek. Peki Canevim dizisi tutacak mı?

Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim, bu akşam seyircisiyle buluşuyor. İlk kez ekranlara gelmeyi planlayan Canevim en çok merak edilen projeler arasında yer alıyor. Peki Canevim dizisi ilk bölüm ne kadar izlenecek? Canevim tuttu mu? Canevim ikinci bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ekranların yeni dizisi Canevim ile ilgili tüm merak ettiğiniz ayrıntılar...

Koliba Film öncülüğünde ekranlara taşınan Canevim, bu akşam ilk bölümü ile ekranlara gelecek. İlk tanıtım fragmanının yayınlandığı itibaren büyük merak konusu olan Canevim, televizyon tutkunları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Peki Canevim oyuncuları kimler? Canevim konusu ne? Canevim hangi gün yayınlanıyor? Canevim ilk bölüm izlendi mi? İşte tüm bu soruların cevabını sizler için yanıtladık.

Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Atv'nin yeni projesi Canevim, bu akşam ilk bölümü ile yayınlanacak. Geniş bir kadro ve güçlü senaryoya sahip olan Canevim, büyük merak konusu oldu. Çekimlerinin İstanbul ilimizde gerçekleştirildiği Canevim, '27 Mayıs Pazartesi' ilk bölümü ile Atv ekranlarında olacak. Dizinin ilk bölümü ile ne kadar ilgi göreceği ise merak konusu. Tanıtım fragmanında gördüğümüz üzere Canevim projesi yaz sezonunda büyük ilgi göreceğini ve yeni sezonda da seyircisi ile birlikte olacağını düşünüyoruz.

Koliba Film öncülüğünde yürütülen Canevim dizisinin senaryosunda Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Adnan Güler oturmaktadır.

Canevim oyuncu kadrosu

Başrollerinde Aras Aydın'ın yer aldığı Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim oyuncu kadrosunda, Biran Damla Yılmaz, Ezgi Şenler, Ömrüm Nur Çamçakallı, Nihan Büyükağaç, Simge Selçuk, Burcu Tuna, Rıza Akın, Zuhal Gencer Erkaya ve Bedia Ener gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

anevim Müjgan (Ezgi Şenler) kimdir?

1993 yılında dünyaya gelen Ezgi Şenler, Ankara doğumludur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarında tamamlayan güzel oyuncu Ezgi Şenler, Modern Dans Bölümü mezunudur. Ayrıca bale eğitimi de alan Ezgi Şenler, televizyon dünyasına Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı ile katılmıştır. Dizide aslı karakterini canlandıran Ezgi Şenler, çok yakında yayınlanacak olan Canevim dizisinde ise Müjgan karakterini canlandıracaktır.

27-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler