Canevim oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor!

Canevim oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor!
Canevim oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor! Atv kanalının yeni dizisi Canevim, oyuncu kadrosu belli oldu. Peki kadroya hangi ünlü oyuncu katıldı?

Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim, çok yakında ekranlara gelmeyi planlıyor. Çekimlerine devam edilen yeni projenin henüz ne zaman yayın hayatına başlayacağı belli değil. Henüz yeterli bilgilere sahip olamadığımız Canevim dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Her geçen gün yeni bir bilgiye sahip olduğumuz yeni projenin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor. Kadronun ise henüz tamamlanmadığını, önümüzdeki günlerde önemli isimler ile anlaşma sağlanacağı aldığımız bilgiler arasında. Peki Canevim dizisi konusu nedir? Canevim oyuncu kadrosunda kimler var? Canevim ne zaman başlaycak? İşte Atv'nin yeni dizisi Canevim ile ilgili tüm merak ettikleriniz...

Canevim oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katılıyor!

Çok yakında Atv ekranlarında yayınlanacağını düşündüğümüz yeni dizi Canevim, büyük bir uğraşla hazırlıklara devam ediyor. Aldığımız bilgilere göre, henüz kadro tamamlanmasa da yeni isimler ile anlaşmalar yapılmaya devam etmekte. Son aldığımız haberlere göre, Başarılı oyuncu Ezgi Şenler'de oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında. Dizide, Müjgan karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu dizinin ilginç karakterlerinden birisi olacak. Peki dizi kadrosuna katılan Ezgi Şenler kimdir?

Canevim Müjgan (Ezgi Şenler) kimdir?

1993 yılında dünyaya gelen Ezgi Şenler, Ankara doğumludur. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarında tamamlayan güzel oyuncu Ezgi Şenler, Modern Dans Bölümü mezunudur. Ayrıca bale eğitimi de alan Ezgi Şenler, televizyon dünyasına Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı ile katılmıştır. Dizide aslı karakterini canlandıran Ezgi Şenler, çok yakında yayınlanacak olan Canevim dizisinde ise Müjgan karakterini canlandıracaktır.

Koliba Film öncülüğünde yürütülen Canevim dizisinin senaryosunda Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura yer alırken, yönetmen koltuğunda ise Adnan Güler oturmaktadır.

Canevim oyuncu kadrosu

Başrollerinde Aras Aydın'ın yer aldığı Atv ekranlarının yeni dizisi Canevim oyuncu kadrosunda, Biran Damla Yılmaz, Ezgi Şenler, Ömrüm Nur Çamçakallı, Nihan Büyükağaç, Simge Selçuk, Burcu Tuna, Rıza Akın, Zuhal Gencer Erkaya ve Bedia Ener gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

 Canevim ne zaman başlayacak?

Büyük bir merakla beklenen Atv'nin yeni dizisi Canevim yayın tarihi henüz kesinleşmedi. Ancak yayın tarihi açıklandığında sizlerle paylaşacağız.

22-03-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar