Cansel Elçin Yeni Projesiyle Hayallerini Gerçekleştiriyor!

Cansel Elçin Yeni Projesiyle Hayallerini Gerçekleştiriyor!
Başarılı ve yakışıklı oyuncu Cansel Elçin bugünlerde havalarda uçuyor. Başarılı oyuncu yeni tiyatro oyunu için sahne alırken hayallerim ifadesini kullanıyor. Detaylar haberimizde!

Pek çok dizi ve sinema filminin aranan oyuncusu olan ve yakışıklılığı ile genç kızların gönlünde taht kuran oyuncu Cansel Elçin bugünlerde yeni bir heyecan yaşıyor. Her ne kadar dizi ve sinema filmlerinde rol almasa da Elçin’in heyecanı üst noktalarda. Sosyal medya hesabından duygularını paylaşan ve hemen her kesim tarafından beğeni mesajları alan Cansel Elçin yeni projesiyle son zamanlarda oldukça sık gündeme gelecek gibi görünüyor. Çıplak Vatandaşlar adlı tiyatro oyunu ile sahnelere dönen yakışıklı oyuncu Cansel Elçin’in mutluluğu her haline yansıyor. Detaylar haberimizde!

Çıplak Vatandaşlar Sahnelenmeye Başlıyor!

Ünlü oyuncu Cansel Elçin bu günlerde büyük mutluluk yaşıyor. Oyuncunun rol aldığı Çıplak vatandaşlar adlı oyun sahnelenmeye başladı. Simon Beaufoy’un kaleme aldığı oyunda Cansel Elçin ve Mucize Doktor’un başarılı oyuncularından Reha Özcan başrollerde yer alıyor. Oyunun yönetmenliğini Laçin Ceylan yapıyor.

Oyunda Cansel Elçin dışında, Reha Özcan, Erdal Uğurlu, Alican Altun, Bedir Bedir, Sedat Mert, Yusuf Varfar, Suna Yıldızoğlu, Dilşad Çelebi, Burcu Görek, Adıhan Şentürk, Süleyman Arda Eminçe, Nur Dilara Gül, Ebru Sarıtaş, Oğuz Edis ve Muharrem Fındıkçak rol alıyor. Oyunla ilgili konuşan Cansel Elçin “ Geç de olsa hayallerinizin gerçekleşmesi kadar bir insanı mutlu eden bir şey yoktur. Buna vesile olan ve benim gibi deli olan bütün Çıplak vatandaşlar ekibine sonsuz teşekkür ederim Sahnede izlediğiniz 16 tiyatro oyuncusu dışında arkada çalışan muhteşem bir ekibimiz var” ifadelerini kullandı.

Cansel Elçin Kimdir?

Aslen İzmirli olan Cansel elçin 20 Eylül 1973 yılında dünyaya gelmiştir. 1982 yılından itibaren Paris’te yaşamını sürdüren oyuncu ilk orta ve lise eğitiminden sonra üniversite de Ekonomi ve Sosyal Bilimler okudu. Bir süre ticaretle uğraştıktan sonra tiyatro eğitimi allan Elçin Fransa’nın çeşitli bölgelerinde birçok oyunda rol aldı. Daha sonra Tomris Giritlioğlu ile tanışan Elçin Türkiye’ye gelerek oyunculuğa burada devam etmeye başladı.

İlk olarak Kırık Kanatlar adlı dizide rol alan oyuncu daha sonra Hatırla Sevgili, Küçük Kıyamet, Süleyman Teğmen, Kampüste Çıplak Ayaklar, Gönülçelen, Aşk Tesadüfleri Sever, Yalancı Bahar, Kötü Yol, Darbe, Dayan Yüreğim, Cennetin Çocukları adlı yapımlarda rol almıştır.

16-11-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar