Cansu Dere’nin Yeni Adresi Tv 8 Oldu!

Cansu Dere’nin Yeni Adresi Tv 8 Oldu!
Güzel oyuncu Cansu Dere dizi piyasasına bomba gibi dönüyor! Cansu Dere Fatih Aksoy'un yapımcılığını üstleneceği yeni dizi Tv 8'de ekranlara gelecek. Detaylar haberimizde!

Televizyonlar arasındaki reyting rekabeti kızıştıkça birbiri peşisıra diziler yayına konuyor, reyting alamayan diziler acımadan yayından kaldırılıyor. Piyasa bu yönüyle özellikle son günlerde tam anlamıyla toz duman görünümünde. Birçok kanal yeni dizileri ve yayın tarihlerini duyururken uzun zaman dizi yayınlamama konusundaki tavrıyla bilinen Tv 8’de bu piyasaya girmeye başladı. Bünyesinde çok fazla dizi bulunmayan kanal eylül yayın dönemi için iddialı bir projeyle seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yapımcı Fatih Aksoy’un hazırlayacağı dizi için çalışmaların başladığı belirtiliyor.

Tv 8 Yeni Dizisi İçin Cansu Dere’yle Anlaştı!

Tv 8 Eylül yayın dönemi için yeni bir dizinin çalışmalarına başladığını kanal sahibi Acun Ilıcalı’nın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından TV8 kanalında yayınlanacak yeni diziyi "MUHTEŞEM ÜÇLÜ" diyerek duyurdu. Ilıcalı, "Şu anda muhteşem üçlü buluştuk. Hayırlı olsun. Cansu Dere, Fatih Aksoy’un yapımcılığında çok güzel bir diziyle TV8 ekranlarında olacak. Çok teşekkür ediyoruz kendisine. Fatih abi sana da teşekkürler" ifadelerini kullandı. Yapımcı Fatih Aksoy ise "Önümüzdeki Ekim ayında çok güzel bir diziyle karşınızda olacağız" açıklamasını yaptı.

Cansu Dere Yeni Dizisiyle Tv 8’de!

38 yaşındaki güzel oyuncu Cansu Dere, son olarak Puhu Tv'de ekrana gelen Şahsiyet adlı internet dizisinde rol almıştı. Uzun zamandır yeni bir dizi projesinde rol almaya mesafeli yaklaşan Cansu Dere gelen dizi tekliflerini okumadan geri çevirmişti. Fakat en son Annem dizisinde oynayan güzel ve başarılı oyuncuyu Fatih Aksoy ikna etti. TV8'de yılın bombası olarak gösterilen dizinin kadın başrol oyuncusunun Acun Ilıcalı’nın da açıklamasıyla Cansu Dere olduğu kesinleşirken erkek başrolünün ise henüz kesinleşmediği belirtildi.

Cansu Dere Kimdir?

1980 yılında Ankara'da doğan güzel oyuncu iİlk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve profesyonel mankenlik yapmaya başladı. İlk sunuculuk deneyimini Kanal D'deki Çocuk ve Müzik programıyla yaşayan oyuncu ardından 2004 yılında Show TVde yayınlanan Türkiye'nin Yıldızları adlı yarışmayı sundu. 2004'te Hilal Saral'ın yönettiği Nazanı oynadığı Metro Palas adlı diziyle oyunculuğa adım atan oyuncu daha sonra Türkan Derya'nın yönettiği Alacakaranlık adlı dizide Irmak Bozoğlu karakterini canlandırmıştır. 2005 yılında Zeynep Günay Tan'ın yönettiği Güz Yangını dizisindeki Ceylan rolüyle dikkatleri çeken Dere, bu dönemde Çağan Irmak'ın TV filmi formatında çektiği Kabuslar Evi filminde köylü Esma karakterini oynamıştır. 2006-2008 yılları arasında Sıla isimli dizide Mehmet Akif Alakurt ile birlikte başrol oynayarak popülerliğini arttırmıştır. Son olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde İranlı Firuze karakteri ile yer almıştır. 2016 Ekim'inde Star Tv’de yayınlanmaya başlayan Anne (dizi) dizisinde Zeynep karakterini canlandırarak oyunculuk hayatına devam etmiştir. Güzel oyuncunun rol aldığı bazı projeler şunlardır.

2007      Son Osmanlı Yandım Ali Başrol
2011      Behzat Ç. Başrol

2004      Metro Palas Başrol
2005      Güz Yangını Başrol
2006      2008 Sıla Başrol
2009      2011 Ezel Başrol
2016      Anne Başrol

 

16-04-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar