Çarkıfelek Saat Değiştirdi ve Haftada İki Güne Çıktı!

Çarkıfelek Saat Değiştirdi ve Haftada İki Güne Çıktı!
Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlenceli yarışma programı Çarkıfelek artık Emre Karayel’in sunumuyla haftada iki gün seyirciyle buluşacak. İşte haberin detayları!

Tüm dünyada uzun yıllardır yayınlanan ve seyircinin en çok seyrettiği ve eğlendiği yarışma programlarından biri olan çarkıfelek uzun yıllardır ülkemizde Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Yarışma zaman zaman yayından kaldırılsa da ve özellikle de son yıllarda seyircinin ilgisini kaybetse de yinede kanalın en çok beğenilen yapımları arasında yer alıyor. Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla adeta bir efsaneye dönüşen program son yıllarda ise başarılı oyuncu Emre Karayel’in sunumuyla ekranlara geliyor. Bu sezon yeniden başlayan yarışma programı kanalın aldığı bir kararla haftada iki güne çıkarıldı. Koronavirüs sebebiyle programların yayınına son verildiği bu günlerde Kanal D’nin bu kararı bir anlamda program için yeniden bir fırsat oluştursa da seyircili çekilen programın yeni bölümlerinin koronavirüs sebebiyle nasıl çekileceği de merak konusu oldu. İşte haberin detayları!

Çarkıfelek Haftada İki Gün Yayınlanacak!

Kanal D ekranlarında bir klasik haline gelen ve ekranda en uzun süre kalan programlardan biri olan Emre Karayel’in sunduğu eğlenceli yarışma programı çarkıfelek kanal tarafından alınan bir kararla yayınını haftada iki güne çıkardı. Cumartesi akşamları ekrana gelen yarışma programını yine alınan bir kararla yayın saatini de değiştirdi. Bundan böyle eğlenceli yarışma programı hafta da iki gün Cumartesi ve Pazar günleri saat 16.00’da ekrana gelecek. Bu kararla yayının hafta sonu gündüz kuşağına alındığı görülürken aynı saatte yayınlanan Ben Bilmem Eşim Bilir’in ise yayın akışından çıkarıldığı görüldü. Çarkıfelek’in hafta iki gün yayınlanacak olması ve seyircinin evde olduğu bu zamanda böyle bir karar alınması yarışmanın eski günlerine yeniden dönmesi için bir fırsat oluşturuyor.

Çarkıfelek Seyircili mi Çekilecek?

Kanal D’nin aldığı bir kararla hafta da iki güne çıkarılan ve akşam olan yayın saatinin de 16.00’a alındığı yarışma programı Çarkıfelek stüdyo da çekilen seyircili bir yarışma programı. Yarışmacıların yanı sıra bir sunucu ve hostes tarafından sunulan program da ayrıca stüdyoda seyirciler de bulunuyor. Ancak koranavirüs sebebiyle toplu olarak bir arada bulunmanın riskleri göz önüne alınarak programlar ve diziler bir bir çekimlerine ara verirken Çarkıfelek’in seyircili mi olup olmayacağı bilinmiyor. Ancak büyük ihtimalle yarışma programı seyircisiz olarak ekrana gelecektir.

06-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar