Çarkıfelek Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor!

Çarkıfelek Yeni Bölümleriyle Geri Dönüyor!
Efsane yarışma programı Çarkıfelek Kanal D ekranlarında yeniden yeni bölümleriyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Peki Çarkıfelek yeni bölüm ne zaman? İşte detaylar!

Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından olan ve ülkemizde de yıllarca yayınlanan Çarkıfelek yeni bölümleriyle yeniden Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil’in sunumuyla ekrana gelen ve daha sonra Emre Karayel tarafından sunulmaya başlayan Çarkıfelek bu sezon yeniden başlamış ancak bir süre sonra sessiz sedasız yayın akışından çıkarılmıştı. Yarışma programı zaman zaman ekranlara veda etse de hiçbir zaman Çarkıfelek’ten vazgeçilmedi ve yarışma yıllardır ekrana gelen formatıyla izleyici ile buluşmaya devam etti. Bir zamanların en çok izlenen ve en eğlenceli yarışması olan Çarkıfelek ne yazık ki dizi furyasından nasibini aldı ve eski coşkulu günlerinden uzak kaldı. Ama yine de hiçbir zaman vazgeçilemedi. Şimdi yine ve yeni bölümleriyle Kanal D’de Çarkıfelek zamanı başlıyor. İşte detaylar!

Çarkıfelek Yeni Bölümleriyle Cumartesi Başlıyor!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve çok seyredilen yarışma programı Çarkıfelek usta oyuncu Emre Karayel’in sunumuyla yeniden başlıyor. Son olarak geçtiğimiz Ocak ayında başlayan ancak sessiz bir şekilde yayın akışından çıkarılan Çarkıfelek yeni bölümleriyle 28 Mart Cumartesi akşamı saat 20.00’da yeniden başlıyor. Dizilerin çekimlere ara vermesi sebebiyle Kanal D ekranlarında Cumartesi akşamı yayınlanan Hizmetçiler adlı dizinin yayınlanmayacak olması dolayısıyla yeniden akışa konan Çarkıfelek böylece zor zamanlarda sığınılan güçlü bir yapım olarak dikkat çekti. Yarışma banttan yayınlanırken stüdyoda seyirci olacağı görülüyor. Ancak daha sonra yeni bölümlerin seyircisiz olarak mı yoksa seyirciyle mi çekileceği konusunda bilgi bulunmuyor.

Çarkıfelek Ne Kadar Sürecek?

Koronavirüs sebebiyle dizilerin çekimlere ara vermesi üzerine Kanal D ekranlarında yayınlanan Hizmetçiler adlı dizinin de çekimlere ara vermesi Kanal D’de yayın akışında boşluğa sebep oldu. Bu durum sadece Kanal D için değil diğer kanallar içinde ortaya çıkarken Kanal D Hizmetçiler’in yayınlandığı gün olan Cumartesi’ni meşhur ve çok seyredilen Çarkıfelek’le doldurmaya karar verdi. Ancak yarışmanın ne kadar süreceği, ne kadar stok yayını olduğu ise bilinmiyor. Bu durum yarışma için ucu belirsiz bir yayına başladığı anlamına gelirken dizilerin yeniden çekime başlamasıyla birlikte programın sona erip ermeyeceği ya da devam ederse hangi gün devam edeceği şimdilik bilinmiyor. Gelişmeler olduğunda sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

23-03-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar