Çatı Katı Aşk 6. Bölüm izle!

Çatı Katı Aşk 6. Bölüm izle!
Demir ve Süheyla, kardeşleri Ayşe’nin evlilik kararından şüphelenmekteler. Ömer’e inat olsun diye evlilik kararı aldığını düşünen Ateş, bu evliliğe mani olabilecek mi?

Kanal D ekranlarında Perşembe akşamlarına damga vuran yaz dizisi Çatı Katı Aşk 6. yeni bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. 13 Ağustos Perşembe akşamı yayınlanacak 6. Yeni bölümde Demir ve Süheyla, kardeşleri Ayşe’nin evlilik kararından şüphelenmekteler. Ömer’e inat olsun diye evlilik kararı aldığını düşünen Ateş, bu evliliğe mani olabilecek mi? Yasemin’in çatı katını kurtarmak için başladığı oyunda araya kıskançlık giriyor. Yasemin’le yüzleşmeye karar veren Demir ne yapacak? Tüm bu gelişmelerle Çatı Katı Aşk'ın 6. yeni bölüm tanıtımı ve özeti haberimizde. İşte heyecanlı ve aksiyonu hiç bitmeyen hikâyesiyle Çatı Katı Aşk 6. yeni bölümü buradan tıklayıp izleyebilirsiniz.

Çatı Katı Aşk 6. Bölüm izle!

Yaz dizisi olarak Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Çatı katı Aşk, 5 bölümdür aldığı reytinglerle yaza damga vurmaya devam ediyor. Furkan Andıç, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Renan Bilek, Bülent Seyran gibi isimler rol aldığı Çatı Katı Aşk 6. son bölümde Ayşen e olursa olsun Ömer’le evlilik kararı almıştır. Demir ve Süheyla ise kardeşlerinin bu kararı vermesinin altında başka bir sebep olmasından şüphelenirler.

Ayşen'den şok edici karar!

Ayşen’in sırf kendisine inat olsun diye Ömer’e evet dediğini düşünen Ateş bu evliliğe engel olabilecek mi? Ayşen’in sevmediği bir adamla evlenmesini elbette istememektedir. Diğer yandan Demir’le ilişkilerini geliştirmek isteyen Sevda, Yasemin’in engellemelerine nasıl karşılık verecek? Yasemin’in çatı katını kurtarmak için başladığı oyun Demir’i kıskançlık krizine sokar. Bu oyuna daha fazla tahammül edemeyen Demir, Yasemin’le yüzleşmeye karar verir. Ancak yüzleşmeye cesareti gösterebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Çatı Katı Aşk 6. yeni bölüm 13 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D ekranlarında. Keyifli seyirler

Çatı Katı Aşk son bölümde neler oldu?

Başından beri Ateş ve Yasemin'i sevemeyen Saadet Hanım ikiliyi çatı katından çıkarmak için pes etmez ve yeni bir plan devreye sokar. Bu konuda Oğlu Celal'i sürekli dolduruşa getiren Saadet Hanım'ın yeni planı Demir veya Ayşen'i görücü usulü ile evlendirmektir. Bu evlilik gerçekleştiğinde yeni evlileri çatı katına yerleştirecek ve Ateş belasından kurtulacaktır. Ancak Saadet Hanım'ın yeni planı aile içinde anında duyulur ve tepkiler yükselir. Ayşen'e görücü geleceğini öğrenen herkes büyük üzüntü yaşar. Anneannesinin planına en büyük tepkiyi veren isim ise yine Demir olmuştur.

13-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar