Çatı Katı Aşk 15. Bölüm izle!

Çatı Katı Aşk 15. Bölüm izle!
Yeni sezonun en eğlenceli dizilerinden biri olan Çatı Katı Aşk bu akşam yeni bölümüyle ekranda. Ateş, Şirin, Demir veYasemin'in hikayesi Çatı Katı Aşk 15. Bölüm izle!

Mia Yapım tarafından hazırlanan Çatı Katı Aşk Kanal D ekranlarından her Cumartesi seyirciyle buluşuyor. Hayata tutunmaya çalışanların hikayesini anlatan Çatı Katı Aşk'ta aile bağları ve aşk hikayeleri bir arada. Romantik komedi türünde olan Çatı Katı Aşk yeni sezonun ne eğlenceli dizilerinden biri. Çatı Katı Aşk 15. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Çatı Katı Aşk yeni bölüm canlı izle!

Çatı Katı Aşk son bölüm canlı izle!

Yaz döneminde yayına başlayan Çatı Katı Aşk yeni sezonda başarıyı yakalayan dizilerden. Yeni sezonda Cumartesi akşamlarını neşelendiren Çatı Katı Aşk'ın senaryosu, Şeyda Delibaşı, Gökhan Temel, Özgür Ağaoğlu, Ramazan Demirli tarafından yazılıyor. Proje tasarımı yapımcı Banu Akdeniz tarafından üstlenilen Çatı Katı Aşk, sıcacık ve samimi bir aile ortamına katılan iki yabancının hikayesini anlatıyor. Çatı Katı Aşk yeni bölümde de bu ailenin hikayesi anlatılmaya devam ediyor. Çatı Katı Aşk 15. bölüm canlı izle!

Çatı Katı Aşk yeni bölüm canlı izle!

Kadrosunda başarılı oyuncuların yer aldığı Çatı Katı Aşk Kanal D ekranlarından seyirciyle buluşuyor. Barış Ardıç (Ateş), Selin Şekerci (Şirin), Yiğit Kirazcı (Demir) ve Nilay Deniz'in (Yasemin) canlandırdığı karakterler seyirciden tam not alırken, senaryoda birbirlerine aşık çiftleri canlandıran oyuncuların performansları da oldukça beğenildi. Çatı Katı Aşk oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimler ise şöyle; Renan Bilek, Tülay Günal, Erhan Yazıcıoğlu, Ebru Aykaç, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Bedia Ener…. Çatı Katı Aşk son bölüm canlı izle!

Çatı Katı Aşk 15. Bölümde neler olacak?

Kanal D'nin komedi dizilerinden olan Çatı Katı Aşk'ın yeni bölümünde Ateş, Şirin, Demir veYasemin'in maceraları devam ediyor. Şirin'in mahalleye geldiğinden beri başı beladan kurtulmuyor. Mahallede ortaya çıkan gizemli adamlar neden Şirin'i takip ediyor? Diğer yanda çatı katında ütü yapan Şirin'in ütüyü fişte unutunca yangın çıkar. Yangından çatı katı ve ev kurtlabilecek mi? Hepsi Çatı Katı Aşk 15. Bölüm'de. İyi Seyirler…

17-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar