Çatı Katı Aşk Dizisinde Sürpriz Gelişme!

Çatı Katı Aşk Dizisinde Sürpriz Gelişme!
Kanal D ekranlarında 9 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Çatı Katı Aşk dizisinde son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar!

Yaz sezonu dizilerinden olan ve Mia Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan Çatı Katı Aşk dizisi yayına girmek için gün saymaya başladı. 9 Temmuz’da ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve yönetmen koltuğunda ilk üç bölüm için Barış Yöş’ün oturduğu Çatı katı Aşk dizininin senaryosunu ise Fethi Kantarcı ve Saygın delibaş kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı, Nilay deniz, Renan Bilek, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Erhan Yazıcıoğlu gibi oyuncular yer alırken dizide yer alması beklenen ve senaryo okuma provalarına da katılan Benian Dönmez ve Seray Gözler’in yer almayacağı öğrenildi. İşte haberin detayları!

Çatı Katı Aşk Dizisinde Son Dakika Sürprizi!

Mia Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak romantik komedi dizisi Çatı katı Aşk dizi 9 Temmuz akşamı ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Seyirci tarafından da merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda olacağı iddia edilen ve senaryo okuma provalarına da katılan ünlü oyuncular Benian dönmez ve Seray Gözler’in olmayacağı öğrenildi. Bu son dakika gelişmesinin arkasında nasıl bir sebep olduğu bilinmezken bu iki oyuncunun yerine Tülay Günal ve Bedia Ener’in dahil oldu öğrenildi. Bu son dakika gelişmesinin diziyi nasıl etkileyeceği şimdilik bilinmiyor. 9 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan yaz sezonu dizisi Çatı Katı Aşk kanal D’nin umut bağladığı dizilerden biri olarak ön plana çıkıyor.

Çatı Katı Aşk Dizisi Konusu!

Bir mahalle dizisi olan çatı katı Aşk dizisi Romantik Komedi türünde bir dizi olarak dikkat çekiyor. Dizi sıcak samimi insanların bulunduğu bir mahallede geçerken bu mahallede yaşayan bir ailenin evine hiç beklenmedik bir anda iki misafir dahil olur. Bu iki misafirin dahil olmasıyla ailede olaylar bir anda değişmeye başlar ve dahil olan bu misafirlerle ailedeki iki kişi arasında aşk yaşanmaya başlar. Küçük yalanlarla başlayan hikayede bu yalanlar daha sonra söyleyenlerin başına dert açacak. Çatı katı Aşk her şeyden önce bir aşk dizisi olarak görülse de dizinin içinde hayata yeni katılanların, dünyaları sırtında taşıyanların ve yuvayı ilmek ilmek örenlerin Samim içten bir hikayesidir.

01-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar