Çatı Katı Aşk dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Çatı Katı Aşk dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?
Mia Yapım imzasıyla yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan Çatı Katı Aşk’a hangi oyuncunun katıldığını dizi severler merak ediyor. Çekime başlayan dizi ve konusu haberimizde?

Kanal D ekranlarında “Tatlı bir Yeşilçam hikayesi” sloganıyla ekrana gelecek olan Çatı Katı Aşk dizisine bomba transfer geldi. Mia Yapım imzasıyla yaz dizisi olarak ekrana gelecek olan Çatı Katı Aşk’a hangi oyuncunun katıldığını dizi severler merak ediyor. Çekime başlayan dizinin oyuncu kadrosu ve konusu haberimizde? Şimdi detaylar

Çatı Katı Aşk dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Bir yaz projesi olarak Kanal D ekranlarında buluşacak olan Çatı Aktı Aşk dizisine sürpriz bir isim dahil oldu. Tv100 kanalından Birsen Altuntaş’ın haberine göre Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz gibi usta oyuncuların başrolü paylaştıkları diziye Ebru Aykaç dahil oldu. Mia Yapım imzalı Çatı Katı Aşk dizisinin kadrosuna güç verecek olan başarılı isim Ateş'in (Furkan Andıç) halası Gülriz karakterine hayat verecek. Mia Yapım'ın çekimlerine başladığı dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş var. Senaryosu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı'ya ait olan Çatı Katı dizisi corona virüs tedbirleri neticesinde Temmuz 2020’de Kanal D ekranlarında tatlı bir Yeşilçam hikayesi olarak yayınlanacak.

Ve Karşınızda Çatı Katı!

Bir yaz dizisi olarak Yeşilçam hikayesi anlatacak olan Çatı katı dizisinin oyuncu kadrosu büyük ölçüde netleşti. Furkan Andıç, Burak Tamdoğan, Pelin Öztekin, Bülent Seyran, Renan Bilek'in yer alacağı Çatı Katı dizisinde Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Ezgi Şenler gibi isimlerin de her an anlaşma sağlanacağı ileri sürülüyor. 10 Haziran’da çekimleri başlayan dizinin başrol oyuncusu Furkan Andıç canlı yayında şu sözlerle heyecanını dizi severlerle paylaşmıştı. "Yeni iş, Çatı Katı diye bir iş. Tatlı bir Yeşilçam hikayesi olacak. Biraz hızlı başlayacağız. 10 Haziran’da çekimler başladı. Tatlı bir iş. Güzel komik bir hikayesi var. Sevecekler diye düşünüyorum”

Ebru Aykaç Kimdir?

1975 Manisa doğumlu güzel oyuncu, Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü mezunudur. Oyunculuk kariyerine 2004 yılında Yağmur Zamanı dizisi ile başlayan Ebru Aykaç sırasıyla Beyaz Yalan, Güneşi Beklerken, Bin bir Gece dizilerinde rol aldı. Ona asıl şöhreti getiren yapım ise Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kırlangıç Fırtınası dizisinde can verdiği Meryem karakteri oldu. Tatlı Bir Yeşilçam Hikayesi sloganıyla Temmuz 200’de Kanal D ekranlarında yayınlanacak Çatı Katı Dizisinde başrol karakteri Ateş’in halası Gülriz karakteriyle diziye dahil olan Ebru Aykaç’a canlitv platformu olarak başarılar diliyoruz.

12-06-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar