Danilo Zanna Boşanamıyor

Danilo Zanna Boşanamıyor
Halen MasterChef Türkiye’de jüri üyeliği yapan Danilo Zanna ile Türk eşi Tuğçe Demirbilek anlaşmalı boşanma protokolünde uzlaşamadı ve boşanma süreci sıkıntıya girdi.

Magazin basınında bugün yer alan bir haber boşanma kararı alan ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna ile Türk eşi Tuğçe Demirbilek’in boşanma konusunda bazı konularda anlaşamadıklarını okuyucularına duyurdu. Dokuz yıllık evliliklerini geçtiğimiz aylarda bitirmeye karar veren çift boşanma şartlarını konuşmaya başlamışlardı. Ancak ne yazık ki süreçte çiftin tazminat konusunda uzlaşamadıkları, Danilo Zanna’nın, Tuğçe Demirbilek’e teklif ettiği 500 Bin Euro’luk tazminatı Tuğçe Demirbilek’in kabul etmediği öğrenildi. Halen Tv 8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye adlı yarışmada jüri üyeliği yapan Danilo Zanna’nın ise Tuğçe Demirbilek’in istediği tazminatı vermeyeceği ve bu sebeple tarafların boşanma konusunda çıkmaza girdikleri öğrenildi. Durum böyle olunca da daha önceden evlerini ayıran çiftin boşanma sürecini başlatabilmek için boşanma davasını açamadıkları belirtildi.

Tazminatta Uzlaşamadılar

Ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna ile eşi Tuğçe Demirbilek geçtiğimiz aylarda anlaşarak boşanmaya karar vermişlerdi. Çift 9 yıllık evliliğin ardından boşanmaya karar vermiş ve ardından da evlerini ayırmışlardı. Daha sonra anlaşmalı boşanma sürecini başlatan çift bazı konularda anlaşmaya çalışmışlardı. İddia edilenlere göre ünlü İtalyan şef Danilo Zanna Eşi Tuğçe Demirbilek’e boşanma karşılığında Etiler’de bulunan evi, oğullarının velayetini, eğitim masraflarını karşılamayı, ayda 20 Bin TL nafakanın yanı sıra boşanma tazminatı olarak da 500 Bin Euro teklif etti. Ancak Danilo Zanna’nın eşi Tuğçe Demirbilek bu teklifi kabul etmedi ve kendi şartlarını ileri sürdü. Tuğçe Demirbilek dokuz yıllık evlilikleri için Danilo Zanna’dan 1 Milyon Euro tazminat talep etti. Bu istenen rakamı fazla bulan İtalyan şef Danilo Zanna eşinin isteğini kabul etmedi ve 500 Bin Euroda ısrar etti. Çiftin arasında doğan bu anlaşmazlık sebebiyle anlaşmalı boşanma protokolü yapılamadı ve boşanma davası açılamadı.

Eda Ece’den Açıklama

Öbür taraftan yıllar önce aynı filmde rol aldığı Danilo Zanna’yla sık sık vakit geçirdiği iddia edilen Eda Ece yazılan haberlere sitem etti ve bunların gerçek olmadığını belirtti. Eda Ece açıklamasında “benim zaten erkek arkadaşım var. İnsanın erkek arkadaşı varken böyle haberler yapılması son derece ayıp. Ben Buğrahan’la beraberim. Ayrıldığımız haberleri doğru değil. Danilo’yla 2016’da beraber Görümce filminde rol aldık. Çok da sevdiğim bir arkadaşımdı, bir daha da görüşmedik” ifadelerini kullandı.

06-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar