Oyuncu Cem Belevi, İrem Derici’nin de içinde Yer Aldığı İlginç Bir Projeyle Geliyor

Oyuncu Cem Belevi, İrem Derici’nin de içinde Yer Aldığı İlginç Bir Projeyle Geliyor
Şarkıcı ve söz yazarı aynı zamanda oyunculuk yapan Cem Belevi yeni bir projeyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlginç projenin içinde İrem Derici de yer alıyor.

Yakışıklı şarkıcı ve söz yazarı olan Cem Belevi kariyerine dizi oyunculuğuyla devam ederek cuma akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde Efe karakteri ile setlere dönmüştü. Oyunculuğunu devam ettiren Cem Belevi bir yandan da müzik çalışmalarını sürdürüyorken yeni bir projeyle de adından söz ettirmeye başladı. Yeni projesinde ünlü şarkıcı ve sevgilisi olduğu iddia edilen İrem Derici de yer alıyor. Şimdiden sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına giren Cem Belevi’nin yeni projesiyle ilgili işte detaylar…

 

Cem Belevi İrem Derici Çiftinden Film Tadında Proje!

Son dönemde şarkılarından çok yaptığı açıklamalarla gündeme gelen İrem Derici’nin özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. İrem Derici, yaz aylarında meslektaşı Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Konuyla alakalı bir açıklama yapmayan ikili, birkaç ay sonra ilişkisini noktalama kararı almıştı. İkili birbirlerini sosyal medya hesaplarından silmişti.

İbo Show’a konuk olarak katılan Derici, kendisinin aldatıldığını iddia etmişti. Bundan dolayı ayıldıkları ortaya çıkan çift, şuan yeniden birlikte olduklarını açıkladılar.

96 günlük ayrılıklarına karşı, Belevi’nin 96 gül göndererek barıştığı iddaları medyada yer alırken, İrem Derici bu konuyla alakalı hiçbirşey konuşmak istemediğini belirtti. Cem Belevi ise; ‘’Evet, böyle bir olayı yalanlamıyorum, barışmış olabiliriz. İrem dünya tatlısı birisi. En güzel gülleri hak ediyor bu işler kısmet barışmış olabiliriz’’ diye konuştu.


 

Şimdi ise çift birlikte aynı projede yer alacaklar. Cem Belevi ve İrem Derici çiftinin dijital platformda yayınlanması planlanan Cemiyet Gazinosu projesine dair detaylar…

 

Oyunculuğunu devam ettiren Cem Belevi bir yandan da müzik çalışmalarını sürdürüyorken Cemiyet Gazinosu adı altında yeni bir projeye İrem Derici ile birlikte giriş yaptı. Sosyal medya üzerinden Cemiyet Gazinosu ile ilgili ilk fragmanı yayınlanan projede sanatçı Açelya Topaloğlu, Şahin Irmak, Yeşim Dalgıçer ve İrem Derici’nin eşlik ettiği gözlere çarptı.

 

Boynundaki C harfli kolye dikkat çeken Derici, muhabirlerin ‘’Cem (Belevi) beyin baş harfi mi?’’ sözlerine ‘’Bu cemiyetin ‘C’si. 11 Şubat’ta Cemiyet Gazinosu’nda görüşmek üzere’’ şeklinde karşılık verdi.

 

 İrem Derici sosyal medya hesabından…

 

 Tanıştırayım; ‘’Cemiyet Gazinosu’’ müdavimlerinden ‘’Reyhan’’ Bakalım hangi cemiyetli ile alıp veremediği var Reyhan’ın… Yarın yayınlanacak olan ikinci fragmanımız için takipte kalın: @cemiyetgazinosu

paylaştı.

 

Cem Belevi’den ‘Cemiyet Gazinosu’ Projesi: 11 Şubat’ta Geliyor

Cemiyet Gazinosu fragmanları şimdiden sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Her fragmanda farklı oyuncuların olması daha da merak uyandırıyor.11 Şubat Cuma günü Cemiyet Gazinosu projesinin ilk klibinin yayınlanması bekleniyor. Projenin çekimlerinden de anlaşıldığı üzere, genç şarkıcı Cem Belevi de retro akımına uyduğu gözüküyor.

 

Hangi dijital platformda yayınlanacağını açıklamayan Belevi, projede İrem Derici’nin Reyhan karakterini canlandıracağını ve şu an 6 bölümünün tamamlandığını ifade etti.


 

Projenin kutlama gecesinin çıkışında basın mensuplarına konuşan Cem Belevi, Mustafa Özen hoca ile birlikte uzun süredir hummalı bir şekilde çalıştıkları bir proje olduğunu, sadece fragmanlarının yayınlandığını, projede Açelya Topaloğlu, Yeşim Dalgıçer ve İrem Derici'nin destek olduğunu ve Türkiye’de yapılmamış bir proje için kolları sıvadıklarını, hazırladıkları projenin içinde hem film, hem şarkı, hem dizi olduğunu açıkladı.

 

Bunun üzerine projede yer alan isimlerden birisi olan Yeşim Dalgıçer ise oldukça başarılı bir proje yaptıklarını fakat detay veremediklerini, yapılan projenin 11 Şubat'ta meydana çıkacağını ve sürprizin kaçmaması için fazla ayrıntı vermek istemediklerini dile getirdi. Projenin Mustafa Özen, İrem Derici ile birlikte kollektif bir iş olduğunu da Cem Belevi tarafından dile getirildi. Kutlama gecesinden çıkan ünlü isimlerin yüzlerinden gülümsemeler eksik olmuyordu.


 
Kolektif işin detayları İrem Derici’ye sorulduğunda; ‘’Açelya ve Yeşim ile tanışmaktan ve böyle bir iş çıkarmaktan çok mutlu oldum. Bu işte gerçekten onları izleyerek oyunculuk adına kendime çok şey kattım. Proje fikri Cem’den geldi. Şu anda da hep birlikte projenin kutlama akşamında beraberiz’’ diyerek çok fazla detay vermemeyi tercih etti.

07-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar