Cem Belevi ve Oyuncu Sevgilisi Zehra Yılmaz Düğünlerini Erteledi!

Cem Belevi ve Oyuncu Sevgilisi Zehra Yılmaz Düğünlerini Erteledi!
Ünlüler dünyasında bugün şok bir gelişme yaşandı. Ünlü isimler Cem Belevi ve Zehra Yılmaz tam evlenecekken düğün tarihlerini ertelediler. İşte bu ertelemenin sebebi!

Ünlüler dünyası bugün şok bir kararla sarsıldı. Magazin sayfalarında ve sosyal medyada yer alan haber bir anda en çok okunanlar arasına girdi. Tam dört yıldır birlikte olan ünlü isimler Cem Belevi ve Zehra Yılmaz tam evlenmek üzereyken şok bir kararla düğün tarihlerini erteleme kararı aldılar. Dört yıldır birlikte olan ünlü şarkıcı Cem Belevi ile oyuncu nişanlısı Zehra Yılmaz evlilk kararı almış ve bunun için de hazırlıklara başlamıştı. Evlenmek için henüz tam bir tarih belirlememelerine karşın yakın zamanda evlenecek olan çiftin neden bir anda evlilik kararından vazgeçtikleri merak konusu olurken ne zaman evlenecekleri de merak konusu oldu. Evliliği erteleyen çift ise sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak düğün tarihlerini neden ertelediklerini açıkladılar. İşte haberin detayları!

Düğün Neden Ertelendi?

Dört yıldır birlikte olan ve geçtiğimiz yıl gösterişli bir evlilik teklifiyle evlenme kararı alan ünlü isimler Cem Belevi ve Zehra yılmaz evlilik kararlarını ve düğün tarihlerini ileri bir zamana erteledi. Bu ertelemenin neden olduğu ise bir süre sonra soysala medya hesaplarından yapılan paylaşımla netliğe kavuştu. Oyuncu Zehra Yılmaz anne babasının Azerbaycan’da olduğunu ve Azerbaycan’ın kendi toprakları olan Karabağ’ı Ermeni işgalinden kurtarmak için operasyon yaptığı bu zamanda düğün yapmayacaklarını ve düğünü ertelediklerini açıkladı. Zehra Yılmaz paylaşımında “Annem ve babam Bakü’de yaşıyor. Azerbaycan’da savaş olduğu için düğün yapmamız yakışık almazdı. Aynı zamanda salgın da devam ediyor. O yüzden düğün tarihini erteledik” ifadelerini kullandı.

Zehra Yılmaz Kimdir?

Şarkıcı Cem Belevi ile nişanlı olan ve düğün yapmak için hazırlık yaptıkları sırada ani bir kararla düğün tarihini erteleyen güzel ve başarılı oyuncu Zehra Yılmaz 1994 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi radyo Televizyon ve Sinema Bölümünde üniversite eğitimini tamamlayan Zehra Yılmaz daha sonra oyunculuk yapmaya karar vererek Cüneyt Sayıl oyunculuk atölyesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitimlerinin ardından setlerde dizilerle rol almaya başlayan oyuncunun ilk oyunculuk deneyimini Bodrum Masalı adlı diziyle yapmıştır. Zehra Yılmaz daha sonra Kara Yazı, Cennetin Gözyaşları, Kimse Bilmez ve son olarak da Gençliğim Eyvah adlı yapımlarda rol almıştır.

25-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar