Cem Karaca Filminde Emel Sayın Sürprizi

Cem Karaca Filminde Emel Sayın Sürprizi
2024 yılında vizyona girmesi planlanan ve şu sıralar çekim için gün sayan Cem Karaca’nın Gözyaşları filminde ünlü şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın’da yer alacak.

Henüz çekimleri başlamadan mahkemelik olan ve şu sıralar hazırlıkları ve mekan çalışmaları devam eden yeni sinema filmlerinden Cem Karaca’nın Gözyaşları filmi sürpriz bir ismi hikayesine taşıyor. Fikri Harika prodüksiyon ve Aytaç Medya ortaklığında hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu’nun yer aldığı ve ünlü sanatçının oğlu Emrah Karaca’nın senaryosuna danışmanlık yaptığı filmin hazırlıklarında sona gelindi ve filmin okuma provaları gerçekleştirildi. Bu senenin en çok merak edilen ve şimdiden vizyona gireceği gün merakla beklenen filmin çalışmalarında sona gelinirken çekim için ise son birkaç hazırlığın kaldığı öğrenildi. Cem Karaca olarak filmde ünlü oyuncu İsmail Hacısalihoğlu’nun yer aldığı filmin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Ünlü Türk Rock sanatçısı Cem Karaca’nın hayatının belli bir dönemini anlatacak olan filmin senaryosuna son olarak ünlü şarkıcı ve oyuncu Emel Sayın’ın sahneleri de eklendi.

Emel Sayın’ı Melisa Döngel Oynayacak

Fikri Harika prodüksiyon ve Aytaç Medya ortaklığında hazırlanan ve çok yakında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan Cem Karaca’nın Gözyaşları için sürpriz bir ismin senaryoya eklendiği ve yine bu sürpriz ismi canlandıracak oyuncunun belli olduğu öğrenildi. Cem Karaca’nın Türkiye’ye dönemediği yılların hikayesini anlatacak olan filmin hikayesine son olarak ünlü isim Emel sayın eklendi. Cem Karaca’nın Gözyaşları Filminde Emel Sayın’ın nasıl bir hikaye içinde olacağı şimdilik bilinmezken ünlü sanatçıyı başarılı ve güzel bir oyuncu canlandıracak. Son zamanlarda peş peşe pek çok üst düzey yapımda rol alan ve yeni sezonda da Kirli Sepeti dizisi ile seyirci karşısına çıkması beklenen Melisa Döngel’in Emel Sayın’ı canlandıracağı öğrenildi. Filmin çekimlerinin çok yakında başlayacağı ve 2024 yılının başında da vizyona girmesinin planlandığı öğrenildi.

Mahkemeye Verdi

Öbür taraftan Cem Karaca’nın son eşi ve aynı zamanda son dönemdeki menajeri olan İlkim Karaca filmle ilgili olarak kendisine danışılmadığı ve kendisinden Cem Karaca’nın mirasçısı olarak izin alınmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. İlkim Karaca ayrıca Cem Karaca’nın sağlığında konuşmadığı isimlerin filmde yer aldığını belirterek filmin çekimlerinin ve hazırlıklarının durdurulması için mahkemeye başvurdu. Henüz mahkeme tarafından nihai karar verilmezken filmle ilgili çalışmalar ise devam ediyor.

06-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar