İsmail Hacıoğlu Cem Karaca Filmi Hakkında Konuştu

İsmail Hacıoğlu Cem Karaca Filmi Hakkında Konuştu
İsmail Hacıoğlu eylül ayında sete çıkacak olan ve bu sezonun en iddialı ve en çok merak edilen sinema filmlerinden biri olan Cem Karaca’nın Gözyaşları filmi hakkında konuştu.

Son zamanlarda cast çalışmaları ile hareketlenen Cem Karaca’nın Gözyaşları filmi sinema seyircisinin sezonda merakla beklediği yapımların başında geliyor. Ünlü sanatçı Cem Karaca’nın hayatının anlatacak film için Fikri Harika Production ve Aytaç Medya birlikte çalışırken filmin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu yer alacak. Anadolu Rock Müziğinin önde gelen temsilcilerinden olan ve oldukça hareketli ve maceralı bir hayat yaşayan Cem Karaca’nın hayatını anlatacak filmde Cem Karaca karakterini ünlü ve başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu canlandıracak. Senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık’ın kaleme aldığı filmin cast çalışmaları devam ederken filmin çekimlerinin çok yakında başlayacağı öğrenildi. Filmde başrol olarak yer alacak ünlü isim İsmail Hacıoğlu film ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Çocukluğum, İlk Aşkım

Bu eylül ayında sete çıkarak çekimlere başlayacak olan ve Yüksel Aksu’nun yönetmen koltuğunda yer alacağı Cem Karaca’nın Gözyaşları adlı filmin hazırlıkları devam ediyor. Aytaç Medya ve Fikri Harika Production tarafından hazırlanan filmde başrol oynayacak İsmail Hacıoğlu filmle ilgili düşüncelerini paylaştı. İsmail Hacıoğlu açıklamasında “Cem Karaca benim için çok şey ifade ediyor. Yıllardır hayatımın her alanında yanımda gibi. Çocukluğum, ergenliğim, ilk aşkım… Şarkılarıyla tüm duygularıma eşlik eden muazzam bir ses. Aynı mahallede doğdum Cem Baba’yla. Her an kendisi ve şarkısı karşıma çıkacaktı sanki büyüdüğüm sokaklarda. Çok erken yaşta dinlemeye başladım Cem Baba’yı. O yüzden çocukluğum, ergenliğim, ilk aşkım, bütün hayatım. Benim için çok şey ifade ediyor. Cem Karaca benim kahramanım” ifadelerini kullandı.

Çok Heyecanlandım

Ünlü oyuncu şu sıralar Cem Karaca karakterini canlandırmak için senaryo okumaları ve ünlü sanatçının tavır ve davranışlarını çalışıyor. Eylül ayında sete çıkacak filmle ilgili ilk teklif geldiğinde heyecanlandığını belirten İsmail Hacıoğlu “proje geldiğinde çok heyecanlandım. Hala da heyecanlıyım. Vizyona girinceye kadar da heyecanım bitmeyecek galiba. Çok güzel ve zor bir süreç beni bekliyor” ifadelerini kullandı. Cem Karaca’nın Gözyaşları adını taşıyan ve senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık’ın kaleme aldığı filmin cast çalışmaları ise halen devam ediyor. Filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından yeni yılın ilk haftalarında vizyona girmesi bekleniyor.

10-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar