Cem Yılmaz Şener Şen ve Ferhan Şensoy Twitter Hesaplarını Uyardı!

Cem Yılmaz Şener Şen ve Ferhan Şensoy Twitter Hesaplarını Uyardı!
Ünlü isim Cem Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak Şener Şen ve Ferhan Şensoy adına açılan sosyal medya hesaplarının sahte olduğu uyarısında bulundu.

Sosyal medyada en çok konuşulan isimlerin başında gelen ünlü şovmen ve oyuncu Cem Yılmaz’dan şok bir çıkış geldi. Ünlü Şovmen sosyal medya hesabı Twitter üzerinden adeta esti gürledi. Ünlü isim Cem Yılmaz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda ünlü oyuncular Şener Şen ve Ferhan Şensoy ismiyle açılan Twitter hesaplarına çatarak onları uyardı. Ünlü ismin bu uyarısı sosyal medyada bir anda gündem olurken yaptığı paylaşım binlerce beğeni ve yorum aldı. Paylaşım üzerine uyardığı sosyal medya hesapları gerekeni yaptı. İşte ünlü isim Cem Yılmaz’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım ve haberin detayları!

Cem Yılmaz’dan Uyarı ve Öneri!

Usta şovmen ve oyuncu cem Yılmaz twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla Şener Şen ve Ferhan Şensoy adına açılan Twitter hesaplarının sahte olduğu uyarısında bulundu. Usta oyuncular Şener Şen ve Ferhan Şensoy adına açılmış Twitter hesaplarını kendi hesabında paylaşan ve uyarıda bulunan Cem Yılmaz “Şener şen ve Ferhan Şensoy adıyla açılan ısrarla onlar adına zırvalamaya devam eden bu iki hesabı takip etmeyin. Bir Ferhan Şensoy kitabı okuyun, bir Şener Şen filmi izleyin” ifadelerini kullandı. Bu uyarılar Cem Yılmaz’ı takip eden binlerce insan tarafından beğenilirken ünlü isimler adına açılan hesapları takip edenler uyarıldı ve bu iki hesabın ünlü isimler Şener Şen ve Ferhan Şensoy’a ait olmadığı ifade edildi.

Ferhan Şensoy Hesabı Kapatıldı!

Cem Yılmaz’ın Twitter hesabı üzerinden afişe ettiği ve Şener Şen ve Ferhan Şensoy adına açılan hesaplardan Ferhan Şensoy adına açılan sahte hesap kullanıcısı tarafından kapatıldı. Ancak Şener şen adına açılan ve gerçek olduğunu iddia eden Twitter profili ise hala kapatılmadı. Şener şen adına açılan hesap kısa bir süre içinde 82 bin kişi tarafından takibe alındı. Gerçek olmadığı Cem Yılmaz tarafından ifşa edilen hesabın kullanıcısının yaşanan bu gelişmeler üzerine nasıl bir tavır alacağı ve hesabı kapatıp kapatmayacağı merakla beklenmeye başlandı. Öbür taraftan kendi adlarına sosyal medya hesapları açılan ünlü isimler Şener Şen ve Ferhan Şensoy’dan ise şimdilik bir açıklama gelmedi.

09-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar