Cem Yılmaz'lı Erşan Kuneri'nin yeni sezon tarihi açıklandı

Cem Yılmaz'lı Erşan Kuneri'nin yeni sezon tarihi açıklandı
Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı ve birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Erşan Kuneri ilk sezonuyla dikkat çekmişti. Erşan Kuneri'nin yeni sezon tarihi de açıklandı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın senaryosunu yazdığı ve başrolde yer aldığı Erşan Kuneri dizisi ilk sezonuyla izlenme rekorları kırmıştı. Erşan Kuneri takipçilerine müjdeli haber geldi. Netflix'te yayınlanan Erşan Kuneri'nin önce 2. Sezonunun çekileceği duyurulmuştu. Erşan Kuneri izleyicisini sevinderen yeni bir haber daha paylaşıldı. Erşan Kuneri 2. Sezon yayın tarihi açıklandı. Kısa sürede yayılan haberin ardından kullanıcılar Erşan Kuneri 2. Sezon ne zaman? araması yapmaya başladı. Erşan Kuneri çekimleri başladı mı? Erşan Kuneri 2. Sezon ne zaman yayınlanacak? İşte, tüm detaylar…

Erşan Kuneri 2. Sezon ne zaman başlıyor?

Hikayesi, kostüm ve dekorlarıyla renkli bir proje olan Erşan Kuneri Netfilix listelerinde haftlarca ilk 10'da yer aldı. İlk sezonuyla büyük bir başarı yakalayan Erşan Kuneri'nin ikinci sezonu için hazırlıklar başladı. Erşan Kuneri 2. Sezon yeni bir hikaye ile gelecek. Kadrosunda bir birinden başarılı oyuncuların yer aldığı Erşan Kuneri ikinci sezon 2023 yılında seyirciyle buluşacak. Cem Yılmaz, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak, Uraz Kaygılaroğlu gibi başarılı oyuncuları bir araya getiren Erşan Kuneri yeni sezonuyla 2023'e iddialı girmeyi hedefliyor.

Cem Yılmaz'dan Netflix'te 6 yeni anlaşma birden

Dijital platform olarak Türkiye'de de ilgiyle izlenen Netflix birçok iddialı projenin yayınlandığı mecralardan biri. Birçok yeni proje için yapım şirketleri ve oyuncular Netflix yönetimiyle anlaşmalar yapıyor. Usta komedyen Cem Yılmaz ise Erşan Kuneri'de yakaladığı başarıyı ileri taşamaya çalışıyor. Cem Yılmaz, Netflix ile 2 film, 2 dizi ve 2 stand-up gösterisi projesi için anlaşma yaptı. Cem Yılmaz'ın çekimlerine ilk başlayacağı film projesinin adı ise "Do Not Disturb" oldu. Komedi ağırlıklı filmleri ile sevilen Cem Yılmaz yeni filmi Do Not Disturb çekimlerine de sonbahar aylarında başlamayı planlıyor. Erşan Kuneri 2. Sezon başta olmak üzere Yılmaz'ın yeni projeleri ise heyecanla bekleniyor.

05-07-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar