Kanal D’nin Yeni Dizisi Çember Bomba Gibi Geliyor

Kanal D’nin Yeni Dizisi Çember Bomba Gibi Geliyor
Kanal D ekranlarında yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan yeni dizilerden Çember çekimlerini sürdürüyor. Dizi seyirciyle buluşmak için gün sayıyor.

Geçtiğimiz yıllarda başka bir kanalda yayınlanan ancak reyting problemleri nedeniyle yayından kaldırılan başarılı polisiye dizi Çember yeni sezonda yeniden ekranlara dönüyor. Bu sefer Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkacak dizi yeni sezona iddialı bir kadro ile hazırlanıyor. Polisiye dizi seyirciyi ekrana bağlamak için gerilim, suç ve macera üçgeninde hikayelerini hazırlıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan özel bir ekibin hikayesini anlatacak olan Çember’in başrollerinde ise Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Barış Bağcı yer alıyor. ANS Prodüction ve Evrensel Film tarafından birlikte hazırlanan dizin yönetmenliğini ise Abdullah Oğuz üstlenmiş durumda. Dizinin çekimleri başlarken yeni yayın döneminde ekrana gelmek için gün sayıyor.

Çember Daralıyor

Bünyesinde Arka Sokaklar gibi efsane olmuş bir diziyi bulunduran Kanal D yeni bir polisiye diziyi seyirciyle buluşturmak için gün sayıyor. Yeni yayın döneminde daha önce yayınlanmış bir dizi olan Çember’in yeni bölümlerini seyirciyle buluşturacak Kanal için Çember umut bağlanılan yapımlardan biri. ANS Prodüction ve Evrensel Film tarafından hazırlanan dizi polisiye dizi severleri ekrana çekecek gibi duruyor. Dizide İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün efsanevi baş komiseri Barış, yeni ekibi Zeynep ve Hakan ile birlikte gizemli cinayetleri araştırmak ve suçluları adalet önüne çıkarmak için çalışmaktadırlar. Suç, delil, gizem, macera ve gerilim türünde ela alınan Çember polisiye dizi severler için heyecanla beklenilen yapımlardan biri. Dizinin yeni bölümlerinin hangi gün ekrana geleceği tam olarak belli değil. Dizi yakında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Özgürcan Çevik (Hakan) Kimdir

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Çember’de Hakan karakteriyle rol alacak olan başarılı oyuncu Özgürcan Çevik 24 Ekim1983 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk yapmak isteyen Özgürcan Çevik bunun için Bilkent Üniversitesi Tiyatro Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Oyuncu okuldan sonra tiyatro oyunlarının yanı sıra sinema ve dizilerde de rol almıştır. Özgürcan Çevik’in rol aldığı bazı yapımlar şunlardır.

-          Bizim Evin Halleri

-          Unutma Beni

-          Türkan

-          Unutma Beni İstanbul

-          Fatih Harbiye

-          Şevkat Yerimdar

-          Ruhumun Aynası

29-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar