Cemre Melis Çınar Gönül Dağı Dizisi Kadrosuna Katıldı

Cemre Melis Çınar Gönül Dağı Dizisi Kadrosuna Katıldı
Kırmızı Oda dizisinde Çocuk Alya’nın annesi karakterini oynayan güzel oyuncu Cemre Melis Çınar TRT 1 ekranlarında Gönül Dağı dizisine dahil oldu.

TRT 1 ekranlarında bu sezon başlayan ve Cumartesi akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Gönül Dağı bu sezonun en flaş yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Sade ve sıcak konusu ve kaostan, kavgadan, çatışmadan uzak hikayesi ile samimi insanların hayatını ele alan Gönül Dağı her cumartesi akşamı seyircinin en çok seyretti dizi oluyor. Aşkları, kederleri, sevinçleri ve heyecanlarıyla ekrandan seyirciye de aynı hisleri geçiren Gönül Dağı’nda Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Ege Aydan ve Şebnem Dilligil gibi isimler rol alıyor. Zaman zaman yeni oyuncularla kadrosunu takviye eden diziye son günlerin flaş isimlerinden biri olan ve son olarak Kırmızı Oda’da Alya karakterinin annesini canlandıran güzel oyuncu Cemre Melis Çınar dahil oldu.

Cemre Melis Çınar Gönül Dağı’nda!

Son zamanların en flaş dizilerinden biri olan TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisine yine son zamanların en başarılı oyuncularından biri olan Cemre Melis Çınar dahil oldu. Özellikle Kırmızı Oda dizisinde seyircinin en çok sevdiği hikayelerden biri olan Alya hikayesinde çocuk Alya’nın annesini canlandıran karakteri oynayan ve seyircinin çok beğendiği ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan güzel oyuncu Cemre Melis Çınar Gönül Dağı’nda Fadime karakterini canlandıracak. Son olarak Kırmızı Oda ve Kefaret adlı yapımlarda rol alan başarılı oyuncu önümüzdeki bölümlerden itibaren dizinin kadrosuna katılacak. Fadime karakterinin dizideki hikayesi şimdilik bilinmiyor ancak başarılı oyuncunun diziye dahil olması sevenlerini ve dizi seyircisini oldukça mutlu etti.

Cemre Melis Çınar Kimdir?

TRT 1 ekranlarında Gönül Dağı Dizisine Fadime karakteri olarak dahil olan Cemre Melis Çınar 13 Mayıs 1991 yılında Ankara’da dünyaya geldi. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi Televizyon bölümünde sürdüren güzel Cemre Melis Çınar oyunculuk yapmaya karar vererek bu alanda eğitimler aldı. Güzel oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer aldı. Özellikle Kırmızı Oda dizisinde çok başarılı oldu ve çok sevildi. Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı yapımlar şunlardır.

·         Arka Sokaklar

·         Muhteşem Yüzyıl

·         Elif

·         Kaçak gelinler

·         Cenaze İşleri

·         Bir Umut Yeter

·         İçimdeki Hazine

·         Kırmızı Oda

·         Kefaret

09-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar