Çöp Adam 22 Mart Çarşamba Akşamı Neden Yok?

Çöp Adam 22 Mart Çarşamba Akşamı Neden Yok?
Star Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Çöp Adam 22 Mart akşamı neden yok? Dizi final mi yaptı?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve ünlü psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından dizi olarak uyarlanan Çöp Adam dizisi Star Tv ekranlarında Çarşamba akşamları seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan dizilerden biri olan Çöp Adam ortalama bir reytingle ekrana gelmeye devam ederken kadrosun da birbirinden ünlü isimleri de bir araya getiriyor. Ünlü oyuncular Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan’ı bir araya getiren Çöp Adam dizisinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı’nın oturduğu ve senaryosunu Melek Gençoğlu, Su Ersöz ve Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı Çöp Adam dizisinin yapımcılığını ise Onur Güvenatam yapıyor. Dram türünde ele alınan dizi gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanıyor. Her hafta çarşamba akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan dizinin 22 Mart Çarşamba akşamı yeni bölümünün olmaması seyirciyi dizi final mi yapıyor endişesine sürükledi. Peki Çöp Adam 22 Mart akşamı neden yok, dizi final mi yapıyor? İşte bu sorunun cevabı!

Yeni Bölüm Yayınlanmayacak

Star Tv ekranlarında yayınlanan yeni sezon dizilerinden OGM Pictures imzalı Çöp Adam 22 Mart Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana gelmiyor. Star Tv yayın akışında eski bölümü olan ve yeni bölümünün olmadığı dizinin yerine ise saat 22.00’dan itibaren NTV ve Star Tv ortak yayını ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özel Yayını yer alıyor. Dizinin saat 20.000’da yayına girecek tekrar bölümünün ardından yeni bölümü yayınlanmayacak ve bunun yerine Cumhurbaşkanı Özel Yayını yer alacak. Dizinin önümüzdeki çarşambadan itibaren ise normal yayınına devam edeceği öğrenildi.

Çöp Adam Oyuncu Kadrosu

Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan ve gerçek bir hikayeden yola çıkılarak hazırlanan Çöp Adam dizisi her Çarşamba akşamı ekrana geliyor ve dram türünde ele alınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise birbirinden ünlü ve başarılı oyuncular yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda

-          Engin Altan Düzyatan (Tamer)

-          Elçin Sangu (Peri)

-          Sedef Avcı (Berrin)

-          Füsun Demirel (Aysel)

-          Salih Kalyon (Bülent)

-          Elçin Afacan (Meryem)

-          Hülya şen (Nesrin)

-          Cankat Aydos (Yavuz)

-          Fatih Koyunoğlu (selim)

-          Büşra Çam (Begüm) ve

-          Hira Koyuncuoğlu (Dilber) yer alıyor. Dizi her Çarşamba akşamı saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

22-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar