Çöp Adam dizisine iki yeni oyuncu

Çöp Adam dizisine iki yeni oyuncu
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara gelecek olan Çöp Adam dizisinin kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Çöp Adam dizisi yeni sezon hazırlıklarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz sezon ilk sezonuyla ekrana gelen ve ancak reytinglerde başarılı olmamasına rağmen ikinci sezon onayını da almayı başaran dizi bu sezon daha bir iddialı geliyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve Star Tv ekranlarında yayınlanan Çöp Adam dizisinin kadrosuna son olarak iki ünlü isim daha katıldı. Ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’bnun eserinden televizyona uyarlanan dizi ikinci sezon çekimlerine 5 Eylül’den sonra başlayacak ve dizi eylül ayının ikinci haftasının ardından yeni bölümüyle seyirciyle buluşacak. Son olarak senaryosunu Meriç Demiray’ın kaleme almaya başladığı Çöp Adam dizisinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Vostuvalı yer alıyor.

İki yeni isim katıldı

Star Tv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan ve geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan Çöp Adam dizisi ikinci sezon için hazırlıklarını sürdürüyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan Çöp Adam bu sezon kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezondan daha başarılı ve iyi bir sezon geçirmek isteyen dizi yeni yazılan karakterler için yeni oyuncularla anlaşmaya devam ediyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Çöp Adam dizisinin kadrosuna son olarak iki başarılı oyuncu daha katıldı. Dizinin yeni dönem hikayesinde yer alacak isimler arasına son olarak usta isim Derya Alabora ile başarılı oyuncu Aytek Şayan dahil oldu. Usta isim Derya Alabora dizide Viran karakterine hayat verirken Aytek Şayan ise Sarp karakteri ile seyirci karşısına çıkacak.

Çöp Adam oyuncu kadrosunda kimler var?

Star Tv ekranlarında ikinci sezonuyla yayınlanacak olan ve çarşamba akşamları yayınlanacak OGM Pictures imzalı Çöp Adam dizisinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular arasında, Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Büşra Çam, Selen Domaç, Fatih Koyunoğlu Cankat Aydos, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Sinan Aalbayrak, Eylül Uğan, Mayra Narin ve Kerim Tuna Kaba yer alıyor. Dizinin yeni sezonu eylül ayının ikinci haftasıyla birlikte seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

05-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar