Çöp Adam dizisinde Peri'nin annesini kim oynayacak?

Çöp Adam dizisinde Peri'nin annesini kim oynayacak?
Çöp Adam dizisi reytinglerdeki yükselişini sürdürüyor. Diziye Elçin Sangu’nın oynadığı Peri’nin annesi İpek karakteri dahil oldu.

Çarşamba akşamlarına damga vuran Çöp Adam dizisi izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Usta oyunculardan kurulan kadrosunu her bölümde yeni bir isimle güçlendiren Çöp Adam dizisine yeni bir karakter dahil oldu. Çocukluklarını yaşayamayan kardeşlerin dramını ekrana taşıyan Çöp Adam’a Peri’nin annesi karakteri dahil oldu. Dizi severler merak ediyor, Çöp Adam’da Elçin Sangu'nun hayat verdiği Peri karakterinin annesini kim canlandıracak? Çöp Adam dizisiyle ilgili gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Çöp Adam dizisinde Peri'nin annesini kim oynayacak?

Çöp Adam dizisi reytinglerdeki yükselişini sürdürüyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden uyarlanan diziye Elçin Sangu’nın oynadığı Peri’nin annesi İpek karakteri dahil oldu. OGM Pictures imzalı diziye Elçin Sangu’nun hayat verdiği Peri’nin annesini ünlü oyuncu Lila Gürmen oynayacak.

İpek karakteri dengeleri değiştirecek

Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı OGM Pictures yapımı Çöp Adam Star Tv’nin yen sezondaki başarılı yapımlarından biri. İzleyici tarafından ilgiyle takip edilen Çöp Adam kadrosuna Lila Gürmen dahil oldu. Başarılı oyuncu 14. bölüm itibariyle katıldığı dizide Elçin Sangu’nun hayat verdiği Peri karakterinin annesi İpek karakterine hayat verecek. Dram ve gerilimin arttığı dizide İpek dengeleri bir kez daha değiştirecek. "Çöp Adam" yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Star'da.

Lila Gürmen kimdir?

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu Lila Gürmen 1966 Ankara doğumludur. Fransız Franz-Schubert-Konservatuarı mezunu olan Gürmen, Fransa ve Viyana'da eğitim aldı. Dört dil bilen oyuncu, eskrim, at biniciliği, flüt ve yüzme sertifikalarına sahiptir. Oyunculuk kariyerine Firar dizisiyle başlayan Lila Gürmen son olarak Seni Çok Bekledim dizisinde oynadı.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Seni Çok Bekledim (Mihre, TV Dizisi 2021)

Road of Dreams / Hayallerin Yolu (Aynur, Sinema Filmi 2021)

Bir Yalnızlık Şarkısı (Sevgi, Sinema Filmi 2020)

Zemheri (İclal, TV Dizisi 2020)

Hilal, Feza and Other Planets (Profesör Doktor, Sinema Filmi 2019)

Ağlama Anne (Nedret, TV Dizisi 2018)

Lady Hinsley (Eylem, Sinema Filmi 2018)

Kreuzberg (Lila, Sinema Filmi 2018)

Düş Kırgınları (Handan, Sinema Filmi 2018)

Aşk ve Gurur (Şevval, TV Dizisi 2017)

Hatırla Gönül (Hatice Anne, TV Dizisi 2015)

Geçmiş (Fotoğraftaki Kadın, Sinema Filmi 2015)

Karadayı (Kerime, TV Dizisi 2012-2013)

İzmir Çetesi (Katya, TV Dizisi 2011)

Firar (Mahur Hanım, TV Dizisi 2011)

SüpüRRR (Samanta, Sinema Filmi 2009)

02-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar