Özge Özpirinçci'nin partneri belli oldu

Özge Özpirinçci'nin partneri belli oldu
03 Medya tarafından hazırlıkları sürdürülen ve Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün senaryosunu kaleme aldığı Sandık Kokusu’nda Özge Özpirinçci’nin partneri belli oldu.

Yeni yayın döneminde en çok merak edilen yapımların başında hiç şüphesiz sandık Kokusu geliyor. Konusu ve başrol oyuncusuyla bir anda sektörde tüm dikkatleri üzerine toplayan yeni dizi 03 Medya tarafından hazırlanan Sandık Kokusu’nun yayıncı kanalı henüz belli olmadı. Başrolünde son dönemin en popüler isimlerinden biri olan ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla adından sıkça söz ettiren Özge Özpirinçci’nin yer adlığı dizi için 03 Medya yayıncı kanallarla görüşmelerini sürdürüyor. Kadın konusunu ele alacak olan ve dram türünde hazırlanacak yeni dizi Sandık Kokusu’nun cast çalışmaları ise devam ediyor. Dizide son olarak Kimler Geldi Kimler geçti dizisinde rol alan başarılı isim Metin Akdülger Özge Özpirinçci ile partner oldu. Halen son Kimler geldi Kimler geçti dizisinde son sahnelerini çeken başarılı oyuncunun Sandık Kokusu için 03 Medya ile her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Sandık Kokusu

Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan ve 03 Medya tarafından hazırlıkları başlayan Sandık Kokusu sektörde büyük merak uyandırıyor. Son olarak Melis Civelek ve Zeynep Gür üzerinden Medyapım ile 03 Medya yapım şirketlerinin sahiplerinin tartıştığı ve kavga ettiği dizi için 03 Medya daha önce Disney Plus ile görüşüyordu. Ancak Disney Plus’ın son aldığı kararlarla birlikte yeni yapım almayı durdurmasıyla 03 Medya Sandık Kokusu için alternatif yayıncı arayışına girdi ve televizyon kanallarıyla görüşmelere başladı. Üç çocuklu ve aşka düşman bir kadının hikayesini anlatacak olan ve Sandık Kokusu için şu sıralar cast çalışmaları devam ediyor. Başrolünde Özge Özpirinçci’nin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Metin Akdülger dahil oldu. Dizinin diğer karakterleri için ise belirlenen oyuncularla görüşmeler devam ediyor.

Sezon ortasında yayına girecek

Yeni yayın dönemi planlamaları için kanallar yapımcı şirketlerle çalışmalarını sürdürürken Ocak yayın dönemi için de şimdiden yeni projeleri belirlemeye çalışıyorlar. Final yapacak olası dizilerin yerine yenilerini koymak isteyen kanallar için hazırlanan ve sezon ortasında yayınlanması planlanan Sandık Kokusu da çalışmalarını buna göre yapıyor. Yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un yer alacağı Sandık Kokusu dizisi de bu dizilerden biri olarak öne çıkıyor. Genel yönetmenliğini Zeynep Günay’ın yaptığı dizinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken seyircilerde uzun bir aradan sonra Özge Özpirinçci’yi ekranda görmek için sabırsızlanıyor.

05-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar