Deniz kazasında ağır yaralanan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan'ın sağlık durumu nasıl?

Deniz kazasında ağır yaralanan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan'ın sağlık durumu nasıl?
Yunanistan’da eşiyle birlikte bir tekne kazasında ağır yaralanan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın durumları nasıl?

Magazin dünyasının ve gündemin son haftalarına damga vuran olaylarından olan Ali Sabancı ve Vuslat doğan haberleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. İş dünyasının iki ünlü isminin geçtiğimiz haftalarda Yunanistan’da geçirdikleri tekne kazası ve sonrasında yaşananlar uzun süre gündemde kalmış ve iki ünlü iş insanı kaza sonrası hastanede ölüm kalım mücadelesi vermişlerdi. Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı geçtiğimiz haftalarda Yunanistan’da tekne kazası geçirmişler ve ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmışlardı. Esas Holding yönetim kurulu başkanı olan Ali Sabancı ağır yaralandığı ve bir süre Yunanistan’da ardından Türkiye’de süren tedavilerinin ardından hastaneden taburu edildi ve evinde istirahate çekildi. Daha önce eşi Vuslat Doğan Sabancı da hastaneden taburcu edilmişti.

Taburcu Edildi

Yunanistan’da eşi Vuslat Doğan Sabancı ile birlikte bir tekne gezisinde kaza geçiren ve günlerce hastanede yatan ünlü iş insanı Esas Holding yönetim kurulu başkanı Ali Sabancı hastaneden taburcu edildi. Geçtiğimiz hafta da aynı şekilde kazada yaralanan Vuslat doğan Sabancı da hastaneden taburcu edilmiş ve evde tedavisine devam edilmeye başlanmıştı. Aynı şekilde bugün Amerikan Hastamesi’nden taburcu edilen Ali Sabancı da evinde istirahate çekildi ve tedavisine evinde devam edilmesine karar verildi. Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı 24 Ağustos 2023 tarihinde Yunanistan’ın Leros Adasında içinde bulundukları tekne ile deniz kazası geçirmiş ve ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmışlardı. Bir süre Yunanistan’da devam eden tedavi daha sonra İstanbul Amerikan Hastamesinde devam etmişti.

Ali Sabancı Kimdir?

İş Dünyasının önde gelen temsilcilerinden olan ve Esas Holding Yönetim kurulu başkanı olan Ali Sabancı 5 Mayıs 1969 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Ünlü iş insanı Şevket Sabancı’nın üç çocuğundan tek erkek olan Ali Sabancı eğitim hayatının ardından iş hayatına atılmış ve aile şirketlerinde çalışmaya başlamıştır. Ünlü iş insanı Ali Sabancı halen aile şirketi Esas Holdingde görevine devam ederken 2017 yılında Forbes verilerine göre 650 Milyon Dolar servetiyle Türkiye’nin en zengin 54. İnsanı olmuştur. Vuslat Doğan Sabancı ile evli olan Ali Sabancı’nın iki çocuğu vardır.

14-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar