Çukur 100. Bölüm izle (4. Sezon 7. Bölüm)

Çukur 100. Bölüm izle (4. Sezon 7. Bölüm)
26 Ekim Pazartesi günü Show TV'de yayınlanan Çukur dizisi 4. sezon 7. bölümüyle ekrana geldi. Çukur 100. Bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Çukur 26 Ekim Pazartesi akşamı 100. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Cumali'nin Arık Erdenet'i öldürmesi geçen bölüme damga vururken yeni bölümde neler yaşanacağı büyük merak konusu oldu. Yeni bölümü tek parça izlemek isteyen izleyiciler arama motorlarında Çukur 100. bölüm izle ve Çukur 4. Sezon 7. Bölüm izle araması yapıyorlar. Çukur'un son bölümüne aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilir yeni bölümde yaşanacak detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 100. BÖLÜM (4. SEZON 7. BÖLÜM İZLE)

Çukur'un geçen hafta yayınlanan bölümün finalinde Cumali ve Arık'ın Çukur'da karşı karşıya gelmiş ve Cumali Arık'ı silahla vurarak çatıdan düşürmüştü ve bu sahne Arık'ın öldüğüne yorumlanmıştı.

Çukur 100. bölüm izle; Cumali, Arık'ın mekanına kadar gelip Seren'e Çağatay'a vermesi için zarf bırakıyor. Zarfın içinde Arık'ın öldürüldüğüne dair bilgiler yer aldığı düşünülürken içeriği gizemini koruyor.

Arık'ın ölüm haberi Erdenet ailesinde büyük şok yaratacak. Cengiz Erdenet, Yamaç'dan Arık'ın katilinden yaptıklarının hesabını sormasını isteyecek. Abisinin Arık'ı öldürdüğünü öğrenen Yamaç büyük şok yaşarken Cengiz Erdenet'in isteği karşısında ne yapacağı merakla bekleniyor.

Cengiz'in istekleri karşısında soluğu Çukur'da alan Yamaç, Cumali ile yüzleşecek. Cumali'nin Yamaç'a Çukur'u korumak için ''gerekirse düşmanıma bıçağı sokarım, gerekirse kendi kafama sıkarım'' sözleri gözünü ne kadar kararttığını ortaya koyuyor. Yamaç yine de kardeşlerini ve Çukur'u koruyabilmek için ''Siz neyin gelmekte olduğunun farkında değilsiniz. Peşinizden gelecek, her birinizin, çığ geliyor çığ, daha öncekiler vardı ya unut onları, benim bir şekilde bu işi engellemem lazım'' sözleriyle uyarıyor.

Çukur 4. Sezon 7. Bölüm izle; Cumali'yi aklayabilmek için elinden geleni yapan Yamaç, Arık'ın kaçırılma olayının peşine düşer. Bu adım onu Nedim'in çalıştığı gizemli adama bir adım daha yakınlaştırır. Yamaç'ın çıktığı bu yolda en büyük destekçisi yine Vartolu olacaktır. Vartolu bir yandan ailesine karşı Yamaç'ı aklamaya çalışırken, diğer yandan da Cumali'yi kurtarabilmek için yardımcı olacaktır.

Çukur her Pazartesi saat 20:00'da Show TV'de!

 

 

19-10-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler