Çukur 102. Bölüm izle! (4. Sezon 10. Bölüm)

Çukur 102. Bölüm izle! (4. Sezon 10. Bölüm)
İstanbul’un en sıkıntılı mahallesi olan Çukur’u ve ona sahip olan Koçovalılar’ın mücadelesini anlatan Çukur 4. Sezonunda 102. Bölümde yine aksiyon ve gerilim had safhada!

4. Sezonunda da fırtına gibi esen Çukur, Pazartesi akşamlarına damga vurmayı sürdürüyor. İstanbul’un en belalı mahallesi olan Çukur’daki mücadeleyi anlatan Çukur 102. Bölünde Yamaç ile Selim karşı karşıya geliyor. Koçovalı kardeşleri birbirine silah çektiren gerilimin sebebi ne? Patlayan silah kime isabet ediyor? Hiç bitmeyen aksiyon ve sürekli artan gerilimiyle Çukur 9 Kasım Pazartesi akşamı Show Tv’de. Şimdi detaylar

Çukur 102. Bölüm izle! (4. Sezon 10. Bölüm)

Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmen koltuğunda Sinan Öztürk oturuyor. 4. Sezon 102 bölüme ulaşan Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memilli gibi usta oyuncular yer alıyor.

İstanbul’un en sıkıntılı mahallesi olan Çukur’u ve ona sahip olan Koçovalılar’ın mücadelesini anlatan Çukur 4. Sezonunda 102. Bölümde yine aksiyon ve gerilim var. Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur 102. Yeni bölümde Cumali'yi Efsun'a silah doğrultmuş şekilde yakalayan Yamaç, onu durdurabilecek mi? Yamaç ile Efsun'un yüzleştiği bölümde Yamaç girdiği operasyonda başarılı olabilecek mi? Selim ile karşı karşıya gelen Yamaç, Çağatay’ın onu sınamasına nasıl karşılık verecek?  Koçovalı kardeşler birbirine silahlarını doğrultuyor ve izleyicisine neler oluyor, dedirtiyor. İki kardeşin birbirine silah çektiği sırada duyulan patlamanın yol açtığı gerilimin sonucunu öğrenmek için Çukur 102. Son bölüm 9 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show Tv’de. Keyifli seyirler.

Çukur'da neler oluyor?

Karaca’nın söyledikleriyle Koçovalı evinde ipler gerili ve kardeş kavgası başlar. Çukur’a liderlik etmek için aradığı fırsatı bulan Selim, ilk adımını atacak. Hiç beklemediği bir anda aldığı güzel bir habere sevinen Yamaç’ı bu haberin hemen ardından büyük bir yüzleşme bekleyecek. Efsun’un hamile olduğunu öğrenen Cumali harekete geçer. Cumali’ye yardım eden gizemli kişi kim? Çağatay tarafından zorlu bir sınava sokulan Yamaç, kendinden beklenen hamleyi yaparak hem Çağatay’dan kurtuluyor hem de Cumali’nin öfkesini yatıştırıyor. Bu sırada hiç beklemediği birinden iş birliği teklifi alan Yamaç teklifi kabul edecek mi?

Gerilim artıyor

Çağatay ziyaretiyle iyice köşeye sıkışan Efsun, öğrendiği acı gerçekle şok geçirir. Bu sırada evde, kadınlar arasında ortam iyice gerilmiştir. Gerilimi düşürmek isteyen Sultan, Aliço’ya büyük bir görev verir. Aliço bu zorlu görevi başarabilecek mi? Hem kardeşi Selim hem de Çağatay ile sınanan Yamaç, aldığı iki güzel haberle sevinir. Çağatay’ın karşılaştığı sürpriz ve daha fazlası 9 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show Tv ekranlarında.

09-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler