Çukur 105. bölüm izle (4. Sezon 13. bölüm)

Çukur 105. bölüm izle (4. Sezon 13. bölüm)
30 Kasım Pazartesi akşamı Show TV'de yayınlanan Çukur 105. bölüm izle! Çukur 4. sezon 13. bölüm tel parça izlemek için detaylar haberimizde!

30 Kasım Pazartesi Show TV'de 105. bölümüyle ekrana gelen Çukur'da bu hafta neler olacak? Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Yamaç'ın neden İdris'i öldürmek zorunda kaldığını anlayan Sultan, bir aile yemeği organize etmiş ve Yamaç'ı da çağırarak büyük yüzleşmeyi gerçekleştirmişti. Peki Çukur'un bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Çukur 105. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Çukur son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 105. BÖLÜM (4. SEZON 13. BÖLÜM) DETAYLARI

Çukur yeni bölümünde; Cumali Koçovalı, Çağatay Erdenet'den Çukur'un tapularını almak için hamle yapar. Ofisinde Çağatay'ı ziyarete giden Cumali, Çağatay'dan tapuları ancak kendisi öldüğü zaman kardeşine teslim edeceğini duyunca büyük şok yaşar. Çaresiz bir şekilde Yamaç'la tekrar yüzleşen Cumali, Çukur'un yükünü taşıyamadığını, mahallenin ellerinin arasından kayıp gittiğini Yamaç'a gözyaşları içinde anlatır. 

Yamaç ve ailesi arasında buzlar erirken, Koçovalı ailesi mutlu bir akşam yemeği yer. Tapuları geri almak için canını ortaya koyan Cumali, Yamaç ve Selim'e birbirlerine iyi bakmaları gerektiğini söyler ve abdestini alıp Çağatay'ın gönderdiği adrese gider.

Selim'de bir süre kendini toparlayabilmek için sevdikleriyle vedalaşıp Çukur'dan uzaklaşırken yine tüm sorumluluk Yamaç'ın üzerine kalacaktır. Yamaç'ı da en büyük zaafını bildiğini söylerek tehdit eden Çağatay'ı büyük bir şok beklemektedir.

Cumali Koçovalı ölüyor mu? Yamaç tapuları kurtarabilecek mi? Selim nereye gidiyor? Vartolu Saadettin geri dönüyor mu? Hepsi ve daha fazlası dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde!

ÇUKUR 105. BÖLÜM İZLE | İŞTE 4. SEZON 13. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN DETAYLAR

30 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:00'de yeni bölümüyle yayınlanan Çukur izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Çukur 105. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/cukur'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Çukur her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de!

30-11-2020
Yazar Hakkında
Merve Temel

Merve Temel

Merve, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 1994 yılında dünyaya geldi. Gebze Endüstri Meslek Lisesi Grafik Tasarım bölümünden 2012 yılında mezun ol .. devamı.. mail
Yorumlar