Çukur 106. bölüm izle (4. Sezon 14. bölüm)

Çukur 106. bölüm izle (4. Sezon 14. bölüm)
7 Aralık Pazartesi akşamı Show TV'de yayınlanan Çukur 106. bölüm izle! Çukur 4. sezon 14. bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

7 Aralık Pazartesi Show TV'de 106. bölümüyle ekrana gelen Çukur'da bu hafta neler olacak? Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Yamaç, Erdenetlere büyük bir oynamış ve Ogeday'ı kurtmayı başarmıştı. Çağatay'ın elindeki tapuları ele geçirebilmek için Ogeday'ı kullanan Yamaç amacına ulaşmıştı. Ayrıca Cumali ile yüzleşmiş ve aile problemlerini ortadan kaldırmıştı. Peki Çukur'un bu akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? Dizinin yeni bölümünü izleyemeyenler Çukur 106. bölüm izle araması yaparak son bölüme ulaşmaya çalışıyor. Çukur son bölümü tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilir, yeni bölüm detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 106. BÖLÜM (4. SEZON 14. BÖLÜM) DETAYLARI

Çukur'un bu akşam yayınlanan yeni bölümünde tam anlamıyla yer yerinden oynuyor! İzleyicinin uzun zamandır şikayet ettiği büyük yüzleşme geçen hafta nihayet gerçekleşti ve yeni gelişmeler hızla işlenmeye başlandı!

"YAMAÇ KOÇOVALI GERİ DÖNÜYOR"

Çağatay'ın elindeki tapuları ele geçirdiğini zanneden Yamaç büyük bir hata yaptığını çok geçmeden anlar. Çağatay yeni planını hayata geçirir ve Selim'e çok büyük bir oyun oynar. Tapulara karşılık Selim'in canını almayı kafasına koyan Çağatay istediğini yapar. Selim kanlar içerisinde elinde tapularla kahvenin yolunu tutar ancak kahveye varamadan hayata gözlerini yumar.

Selim acı bir sonla diziye veda ederken Koçovalılar intikamlarını alabilmek için harekete geçerler. Eski Çukur geri dönerken. Akın eline aldığı silahla Erdenetlerin yalısını ateşe verir. Akın babasının intikamını alabilmek için elinden geleni yapacak ve çok kişinin canını yakacak.

Bir diğer detay ise Yamaç Koçovalı! Cengiz Erdenetler'in altınlarını gizleyen Yamaç, Çukur'a geri dönüyor. Ailesini koruyabilmek için zorunlu olarak Erdenetlerin yanında bulunan Yamaç, Cengiz Erdenet'e büyük bir darbe vuracak!

ÇUKUR 106. BÖLÜM İZLE | İŞTE 4. SEZON 14. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN DETAYLAR

7 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'de yeni bölümüyle yayınlanan Çukur izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Çukur 106. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Show TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.showtv.com.tr/dizi/tanitim/cukur'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.

Çukur her Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de!

 

07-12-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar