Çukur 128. bölüm izle (4. Sezon 36. bölüm)

Çukur 128. bölüm izle (4. Sezon 36. bölüm)
Çukur 128. bölüm izle (4. Sezon 36. bölüm); Çukur dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izleyin.

Çukur 128. bölüm izle (4. Sezon 36. bölüm): Show TV ekranlarının soluksuz izlenen dizilerinden Çukur, her bölümüyle izleyicilerini fazlasıyla merakta bırakıyor. Sevilen dizinin bu akşam 128. bölümü yani 4. sezon 36. bölümü ekrana gelecek. Ay Yapım imzalı diziyi izlemek isteyen izleyiciler hangi adresten izleyebileceğiyle ilgili araştırma yapıyorlar. Çukur dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü bu sayfa üzerinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Çukur dizisi 128. bölüm (4. sezon 36. bölüm) tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklamanız yeterli. Ayrıca Çukur dizisinin yeni bölümüyle ilgili merak ettiğiniz detaylara sayfanın devamındaki yeni bölüm özetinden ulaşabilirsiniz.

Çukur 128. bölüm izle (4. Sezon 36. bölüm)

Çukur dizisinin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Kubilay Aka Celasun, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe gibi isimler yer alıyor. Çukur dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünün başlaması izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümü televizyonda ekrana geldikten hemen sonra dijital platformlardan izleyebilirsiniz. Çukur dizisinin 128. bölümünü Puhu TV ve Show TV gibi adreslerden tek parça ve full HD olarak izleyebilirsiniz. Yeni bölüme ulaşmak için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayın. Çukur dizisinin 128 bölümü bu akşam saat 20:00'da Show TV'den ekrana gelecek.

Çukur 128. bölüm özeti (4. Sezon 36. bölüm)

Çukur'daki herkes büyük bir yas tutmaktadır. Celasun ve Karaca'nın ölümü herkesi fazlasıyla yıkar. Cenazedeki büyük üzüntü sonrasında intikam isteğini getirir. Herkes ailedeki kayıpların hesabını sormadan rahat bir nefes alamayacaktır. Show TV'den ekrana gelen ve reytinglerde ilk sıralardan düşmeyen Çukur dizisi bu akşam saat 20:00'da 128. bölümü yani 4. sezon 36. bölüm ile ekrana geliyor. Dizinin milyonlarca izleyicisi yeni bölümü izlemek için ekran başında olacak. Çukur dizisinin bu akşam ekrana gelecek yeni bölümünü bu sayfadan izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

10-05-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler