Çukur 2. sezon finali fragmanı yayınlandı! Beklenen son!

Çukur 2. sezon finali fragmanı yayınlandı! Beklenen son!
Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur bu hafta 2. sezon finali yapıyor? Sezon finalinde seyirciyi bekleyen büyük sürpriz ne?

Çarpışma’nın final yapacak olmasıyla birlikte Show Tv’nin tek dizisi olarak gelecek sezona kalan Çukur 2. Sezon finali fragmanı yayınlandı. Çukur 2. Sezonu Pazartesi günü seyirci karşısına çıkacak bölümüyle ekranlara kısa bir süreliğine ara verecek. Star Tv’nin Söz dizisiyle reyting yarışına giren Çukur aynı gün sezon finali yapacak.

Her bölümü izleyenler tarafından heyecanla beklenen Çukur sezon finali bölümüyle yine heyecanlı ve bomba gibi. Nefesleri kesecek sezon finalinde izleyicinin uzun süredir beklediği Yamaç ve Yücel karşılaşması yaşanacak.

Çukur 2.sezon final fragmanı yayınlandı!

Çukur Ay Yapım’ın Show Tv’ye bu sezon Çarpışma’dan sonra yaptığı ikinci dizi. Çukur’un sezon finali fragmanı yayınlandı.  Dizi izleyicilerinin meraklarını son sezon finalinde giderecek. Tanıtımda Yamaç – Yücel karşı karşıya geliyor. Bu karşılaşmada sinirlerine hakim olamayan Yamaç Yücel’den hesap soruyor. Yücel’i öldürmekle tehdit ederek, “Gittiğin yerde Baykal’a, Çeto’ya, Mahsun’a beni sor. Benim kim olduğumu çok iyi biliyorlar. Yamaç Koçovalı ben!” sözleriyle Yücel’in yanından ayrılıyor.  Bu karşılaşma oldukça yüksek heyecanlı geçerken Çukur bu çarpıcı hikayesiyle sezon finali yaparak ekran yolculuğuna kısa bir ara verecek. Seyirci de en çok Yücel’e ne olacağını merak ediyor. Çukur 3. Sezonda Yücel’le birlikte dengelerin nasıl değişeceği seyircilerin en çok merak ettiği konulardan biri olarak görülüyor.

Çukur Sezon finalinde neler oluyor? İşte fragman analizi!

Bunca yaşanan acı olaylardan sonra Koçovalılar’ı Akın Koçavalı’nın hapisten çıkması hayli sevindirdi. Fakat Akın Koçavalı’nın gelişi ile birlikte ailede pek çok çözülmesi gereken sorun da var.

Sezon finaliyle anlaşılıyor ki gelecek sezon Çukur’u hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı yepyeni bir dönem bekliyor.

Çukur oyuncu kadrosundan kimler var?

Ekranların sevilen dizisi Çukur’un senaryosunu Gökhan Horzum yazıyor. Yönetmenliğini ise Sinan Öztürk yapıyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Şenay Gürler yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, Serhat Özcan, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Gökşen Ateş eşlik ediyor.

25-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar