Çukur 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Çukur 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?
Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur 56. bölümüyle de seyirciyi ekrana kilitledi. Peki, Çukur 57. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv’nin beğeniyle takip edilen dizisi Çukur’un 56. bölümü heyecanlı bir sonla bitti. Çukur izleyicileri meraklı bir şekilde 57. Bölümü bekliyor. Peki, bu heyecanlı bekleyiş ne zaman son bulacak? Çukur 57. Bölüm fragmanı yayınlandı m? Çukur 56. Bölümde neler oldu ve 57. Bölümde neler olacak? 11 Mart Pazartesi reyting sonuçları nasıl? Bütün bu soruların cevaplarını canli tv izleyicileri için derledik.

11 Mart Pazartesi reyting sonuçları!

Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi olan Çukur dizisi 56. Bölümde yine seyirciyi ekrana kilitledi. Show Tv’nin en yüksek reytingli dizisi olan Çukur son bölümüyle birlikte hem reyting olarak hem de hikaye olarak zirvede.  

Çeto bu bölüme damgasını vurdu. Öyle ki Koçovalılar, Cumali’nin düğününde uzun süredir hasret kaldıkları eğlenceyi yaparken haberi alan Çeto gaddarca planını yaptı. Evet, bu heyecanlı bölüm Total izleyicide 9,29 reyting alarak diziyi reytinglerde birinci sıraya taşıdı. AB grubunda ise Çukur 8,21 ile yine zirvede. Sürekli ivme kazanan hikayesiyle birincilik Çukur için artık sıradan bir başarı olmuş durumda.

Pazartesi günlerinin yine çok izlenen diğer bir yapım da Star Tv’nin Söz dizisi. Söz genel izleyicide kıl payı farkla ikinci sırada. 9,17 reytingle Çukur’u zorluyor. Söz, AB grubunda ise 6,3 reytingle 3. Sırada.

Fox Tv’nin dizisi Yasak Elma ise biraz ivme kaybetmiş görülüyor. Hikaye açılımı zayıf kalan dizi ana karakterlerden uzaklaştıkça seyirci de kaybediyor. Yasak Elma 5,94 reytingle totalde 5. Sırada kendine yer buldu. AB reyting grubunda ise 5.45 ile 4. Sırada.

Çukur 57. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İzleyicinin heyecanla beklediği 56. Bölüm tam manasıyla bomba gibiydi. Çeto, dostu Mahsun ile ayrılıktan sonra tek başına Koçavalılar’dan intikam almaya girişti. Bu da onun zayıf düşmesine neden oldu. Cumali durumu lehine çevirmek için Karakuzu’lara son darbe planını hazırladı. Cumali’nin ulaştığı önemli bir sır Çeto’yu Koçovalılar’a karşı zayıf duruma düşürecek. Üstelik Baykal’ın isminin tekrar gündeme gelmesi de herkeste bir kafa karışıklığına sebep olacak. Bu heyecanlı anlardan sonra 57. Bölüm merakla beklenmeye başlandı. Çukur 57. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Çukur 57. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz canli tv izleyicileri buradan izleyebilecekler.

12-03-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar