Çukur 77. bölüm izle

Çukur 77. bölüm izle
Çukur 77. bölüm izle; Çukur Pazartesi günü 3. sezon 10. bölümüyle ekrana geldi. Çukur son bölüm tek parça full izlemek için detayları sizler için derledik!

Çukur 77. bölüm izle; Çukur 25 Kasım Pazartesi 3. sezon 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizide geçtiğimiz hafta nefesleri kesen Yamaç ve Azer karşılaşması akıllarda birçok soru işareti bırakmıştı. Bunlardan bazılar ‘Yamaç, Azer’i öldürdü mü?’ diğeri ise ‘Yamaç ve Azer ittifak mı yapacaklar’ sorusuydu. Vartolu ise babasının katili olarak bildiği Ziya’ya nefesi kadar yaklaşmayı başarırken, babasının katilinin o olmadığını öğrenecek. Tüm soruların yanıt bulacağı 77. bölümü izlemek isteyen izleyiciler ‘Çukur 77. bölüm izle’ araması yapıyorlar. Çukur son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur son bölüm tek parça izlemek için detaylar!

25 Kasım Pazartesi günün yayınlanan Çukur yeni bölümünü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyen izleyiciler internet üzerinde diziyi sansürsüz ve tek parça izlemek için araştırma yapıyorlar. Çukur 77. yeni bölümü Show TV internet sitesi ve Puhu TV üzerinden tek parça ve sansürsüz izleyebilirsiniz.

Çukur'un 77. bölümünde neler olacak?

İzleyicinin uzun zamandır merakla beklediği Yamaç ve Azer karşılaşması nihayet gerçekleşti. Yamaç’ın Azer’i öldüreceği sırada bölümün bitmesi izleyenlerin akıllarında soru işareti bırakırken yeni bölümde neler olacağı belli oldu.

Yamaç ve Azer karşılaşması Efsun’un müdahalesiyle yarım kalacak. Efsun sayesinde ikiside hayatta kalmayı başarırken Yamaç gözlerini açtığında karşısında Şenol’u, Azer ise kardeşlerini bulacaktır.  Yamaç kendisini kimin kurtardığını araştırırken, kendine gelen Aliço’nun ‘İdris baba nerede’ sorusuyla tekrar babasının yokluğuyla yüzleşmek onu alt üst edecektir. Öte yandan Ziya’dan babasını kimin öldürdüğünü öğrenmeye çalışan Vartolu babasının katiline bir adım daha yaklaşırken Nehir’in Çukur’da Yamaç’ı ziyareti mahallede şaşkınlıkla karşılanacak. Akın ise ailesinin düşmanlarıyla yeni işbirliği içerisine girmeye hazırlanırken eşinin kendisine boşanma davası açtığını duyan Yücel tekrar ayağa kalkacak. Eşi ve çocuğunu bulmak için harekete geçen Yücel’in akıbetinin ne olacağını yayınlanacak yeni bölümde göreceğiz.

Çukur son bölüm tek parça izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilir veya tarayıcınız üzerinden Show TV internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Çukur ve diğer diziler hakkında gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com’u ziyaret etmeyi unutmayın!

25-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler