Çukur 80. Bölüm izle

Çukur 80. Bölüm izle
Çukur 80. Bölüm izle; 16 Aralık Pazartesi günü yayınlanan fenomen dizi Çukur son bölümünü tek parça izlemek için tüm detaylar burada.

Çukur 80. bölüm yani 3. sezon 13. bölüm izle; Yepyeni ve heyecan dolu bölümü ile 16 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelen Çukur dizinin son bölümünü izlemek isteyen dizi hayranları şimdiden araştırma yapmaya başladılar. Geçen hafta yayınlanan bölümü ile rakiplerini yine geride bırakan Çukur bu hafta da bomba gibi bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkıyor.

ÇUKUR SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi Çukur'un geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Yamaç’ı kurtarmak için kendini kurşunlara siper eden Kemal’in ölümü tüm mahallede bomba etkisi yarattı. Çukur'un bu akşam ki bölümünde de Kemal'in cenaze töreni yapılacak. Karısını ve en sevdiklerini Çukur'u koruyabilmek uğruna kaybeden Yamaç, Kemal'in ölümü ile adeta sarsılır. Fakat Kemal'in ölümü ne kadar ağır gelse de düşmanları karşısında artık eskisinden daha güçlü durmak zorundadır. Kemal cenazesi  hazırlanan cenaze töreninin ardından toprağa verilir. Çukur'un için hayatını kaybeden Kemal'in cenaze törenine tüm Çukur katılır. Üzüntüden ne yaptığını şaşıran Yamaç'ı Emmi şu sözlerle uyarır; ‘Eğer böyle giderse sevdiğin herkesi kaybedeceksin. Şimdi durdun durdun. Durmadın olacakların önüne geçemeyiz”. Fakat Yamaç yapılanları hazmedemez ve düğmeye basar.

ÇUKUR 79. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Timsal Celil’in Yamaç’ı öldürmek için Akın’ın yardımıyla Azer ve Efsun’dan gizli hazırladığı plan istediği gibi ilerlemiştir. Yamaç’ın aracına uzun namlulu silahla saldıran Timsah amacına ulaşamaz. Yamaç daha önce de gördüğümüz peşindeki gizemli isim tarafından kurtarılır. Hapishaneden çıkan Vartolu Almanya’ya gitmeye hazırlanırken, mahallenin başındaki beladan haberdar olur ve Koçovalı kardeşler yeniden bir araya gelir.

Diğer yandan Azer, içerideki gizli ortağından kardeşinin yerini öğrenir ve Çukur’a kardeşini alabilmek için girer. Kardeşini çok kolay oradan alabileceğini düşünen Azer, karşısında hiç beklemediği birini bulur.

Aliço uzun uğraşlar sonucu Çukurun kadınlarının yerini bulmuştur. Kadınları kurtarmaya giden Kemal ve Metin hiç beklemedikleri bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Kemal’i yakalamayı başaran Azer’in elinde şimdi çok büyük bir koz vardır. Kardeşine karşılık Kemal!

Kemal’i ve Çukurun kadınlarını almak için Azer ile buluşan Yamaç şarjörü bitince silahını bırakarak meydana çıkar ancak Azer’in silahını bırakmaya niyeti yoktur. Kardeşinin intikamını almak için tetiğe sarılan Azer silahını ateşlediği an Yamaç’ın önünde Kemal belirir. Sırtından vurulan Kemal’in ölümü Yamaç’ı ve tüm mahalleyi derinden sarsacaktır.

16-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler