Çukur 81. Bölüm izle

Çukur 81. Bölüm izle
Çukur 81. bölüm izlemek için tıklayın! Show TV'nin başarılı dizisi Çukur 23 Aralık Pazartesi 81. yeni bölümüyle ekrana geldi. İşte 3.Sezon 14.Bölümü tek parça izlemek için detaylar

Çukur 81. Bölüm izle; Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Çukur 23 Aralık Pazartesi 3. Sezon 14. Bölümü ile ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde bir çok gelişme yaşanırken izleyici final sahnesinde vurulan Cumali'nin akıbetini merak ediyor. Çukur'un bu hafta yayınlanan bölümünde neler olacak? Necip Memili'nin hayat verdiği Cumali karakteri diziden mi ayrılacak? Çukur 81. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

ÇUKUR 3. SEZON 14. BÖLÜM İZLE

ÇUKUR 81. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur'un 80. bölümünde Kemal'in intikamını almak için harekete geçen Yamaç, Azer'in yanındaki isimleri öğrenmek üzere Reşit Fazlullah ile otelde görüşmüş. Çıkışta Azer'in kurduğu hain pusu sonrasında Cumali vurulmuştu. 

CUMALİ YAŞAM SAVAŞI VERİYOR!

Azer'in saldırısı sonucunda ağır yaralanan Cumali için herkes seferber olur. Yamaç'ın bir sevdiğini daha kendisi yüzünden ölmesine tahammülü kalmamıştır. 

SULTAN VE FADİK SAVAŞI BİTİRMEYE ÇALIŞIYOR

Bir oğlunu daha kaybeden Fadik, Sultan ile çocukları arasındaki savaşı bitirmek için teklif götürür. Karaca'yı Yamaç ve Azer'in arasındaki savaşı bitirmek için Sultan'dan oğluna eş olması isteyen Fadik'in teklifi Sultan tarafından kabul edilecek. Bu duruma Karaca'da olumlu yaklaşacak.

YAMAÇ VE SELİM'E KARACA DUR DİYOR!

Abilerinin intikamını almak için Azer'in evine baskın yapan Selim ve Yamaç karşılarında Karaca'yı görünce büyük şok yaşayacaklar. Karaca'nın Azer'in yanında olmasına tepki gösteren Yamaç ve Selim, Sultan'ın tepkisiyle karşılacak.

YAMAÇ'I SALDIRILARDAN KURTARAN GİZEMLİ KİŞİ BELLİ OLUYOR

Diğer tarafta Yamaç'ı iki saldırıdan kurtaran gizemli kişi nihayet belli oluyor. Lunapark'ta saldırıya uğrayan Yamaç yine köşeye sıkıştığı noktada gizemli kişi ortaya çıkacak ve Yamaç'ı kurtarmak için hamle yapacak ancak bu sefer yaralanacak. Yamaç kendisini kurtaran kişinin kim olduğunu öğrenmek için yanına gidip maskeyi kaldırdığında kendisini kurtaran kişinin Mahsun olduğunu görür.

Berkay Ateş'in hayat verdiği Mahsun karakteri Çukur'a konuk oyuncu olarak mı geliyor, yoksa Mahsun ve Yamaç birliği mi başlıyor? Tüm bu soruların yanıtı dizinin 81. bölümünde.

Çukur 81. bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayabilir, bölüm hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

23-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler