Çukur 85. Bölüm izle

Çukur 85. Bölüm izle
Çukur 85. bölüm izle; 27 Ocak Pazartesi günü yayınlanacak olan Çukur 3. sezon 18. bölüm izlemek ve yeni bölüm izle. Çukur'da bu hafta neler yaşanacak?

Çukur 85. yeni bölüm izle; Çukur dizisinde bu hafta da sular durulmuyor. Çukur 3. sezon 18. bölümü için tüm dizi hayranları nefeslerini tuttu ve 27 Ocak Pazartesi yani bu akşam saat 20.00'da Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan 85. yeni bölümü beklemeye başladı. Son bölümü izlemek ve yeni bölümde yaşanan gelişmeler bu haberimizde..

ÇUKUR 85. BÖLÜM İZLE

Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürel gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizi Çukur'un yeni bölümünde neler yaşanacak? Çukur 85.  yeni bölümde Selim, “Kardeşini senden aldık dediler. Beni artık kimse durduramaz!” sözleri ile harekete geçiyor. Diğer yandan ise Vartolu Sadettin'in tüm gerçeği öğrenmesinin sonrasında Yamaç ile yüzyüze geleceği dakikalar izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Çağatay’dan Selim ve Cumali'ye gelen gizemli paket herkesi şok edecek. Yamaç’dan bir haber bekleyen Selim ve Cumali bu süre içerisinde Çağatay ile baş etmeye çalışacaklar. Çukur'da yaşananları haber alan Karaca tam harekete geçecekken karşısına Azer çıkar. 

Geçtiğimiz hafta neler oldu?

Çukur 84. bölümünde (3. Sezon 17. Bölümü); Yeni bölümde Çağatay yine rahat durmuyor. Son olarak Mahsun ve Yücel’i de yanına alıyor. Yamaç ile bir türlü anlaşamayan Çağatay, bu kez başka bir Koçovalı’yla görüşmeyi planlıyor. Hatta Selim’i kendi tarafına çekmek için elinden geleni yapan Çağatay’a Selim ne cevap verecek büyük merak konusu oluyor. Selim ise Yamaç’ın saldırılarını durdurmaya çalışıyor. Bunun yanı sıra aileyi ve mahalleyi korumaya çalışacak. Tüm bunlar için kendisinin tek başına gücünün olmadıığını fark eden Selim, bunun için bir kişiden yardım isteyecek. Yardım isteyecek bu kişi ise tüm izleyenleri şaşırtacak. Başı sürekli dertte olan Yamaç, hiç ara vermeden hamlelerine devam ediyor. Fakat bu esnada yaşanacak olan bir kayıp onu derinden etkileyecek. Selim, Yamaç’ın sakladığı şeyi öğrenmek için tüm elinden geleni yapacak ve sonunda onunla yüzleşecek. Selim ve Yamaç arasında yaşanacak olan duygu yüklü yüzleşme izleyenleri ekran başına toplayacak. Çukur bu yeni bölümünde büyük bir hüzüne yer veriyor. Vartolu Saadettin geçen hafta yayınlanan bölümün sonunda babasının katilinin Yamaç olduğunu öğreniyor. Ve bu gerçek onu yıkıyor.

 

27-01-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler