Çukur 86. bölüm izle

Çukur 86. bölüm izle
Çukur 86. bölüm izle; 3 Şubat Pazartesi 3. sezon 19. bölümüyle ekrana gelen Çukur'da Vartolu ve Yamaç yüzleşiyor. Çukur son bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 86. bölüm izle; Show TV’de başarılı dizisi Çukur 3 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan 3. sezon 19. bölümü ile ekrana geldi. Üç sezondur Pazartesi reytinglerini zirvede tamamlayan dizi iki haftadır yerini Star TV’nin yeni dizisi Sefir’in Kızı’na kaptırmış ve eski yerini geri alabilmek için birçok hamle denenmişti. Bu hafta izleyicinin merakla beklediği Yamaç ve Vartolu yüzleşmesi ile dizinin eski yerine geri gelmesi beklenirken dizinin tekrarını izlemek isteyenler arama motorlarında Çukur son bölüm izle sorgusu gerçekleştiriyorlar. Çukur 86. bölüm tekrar izlemek isteyenler aşağıdaki bağlantıdan diziye ulaşabilirler.

ÇUKUR’DA GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Dizide geçtiğimiz hafta; Çağatay’a ders vermek isteyen Selim Erdenet Şirketlerinin önüne üzerinde Çukur amblemi bulunan koliler bırakmış ve polislere haber vermişti. Çağatay medya gücüyle yaptığı açıklamada tüm Çukur sakinlerini asılsız iddialarla suçlamış, bu uyuşturucu planından tüm mahale sorumlu tutulmuştu. Koçovalılar’ın bu planına çok sert cevap veren Çağatay, Damla’nın geçmişti babasının şirketinde yaptığı yolsuzlukları ortaya çıkarmış ve Damla’nın başına büyük bela açmıştır. Öte yandan yaşadıklarının ağırlığıyla baş edemeyen Yamaç, Çağatay ile yüzleşmek ister ancak olaylar hiç beklediği gibi gerçekleşmez. Vartolu ve Mahsun plan yaparlar ve Yamaç’ı ölüm çemberinden çıkarlar. Artık Yamaç ve Vartolu yüzleşmesini hiçbir şey engelleyemez. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümüne Yamaç ve Vartolu yüzleşmesi damga vuracak.

ÇUKUR 86. BÖLÜM ÖZETİ

Yamaç’ı Mahsun’da yardımıyla Çağatay’ın ölüm çemberinden kurtaran Varolu nihayet kardeşiyle yüzleşiyor. Yamaç’ın neden böyle birşey yaptığına bir türlü yanıt bulamayan Vartolu gerçekleri Yamaç’ın ağzından duymak istiyor.

Diğer tarafta Mahsun’un Çağatay’a oynadığı oyun çok fazla sürmeden gün yüzüne çıkıyor ve Mahsun’dan şüphelenen Çağatay Yücel’i gerçekleri öğrenmesi için görevlendiriyor. Yanına aldığı adamlarla Mahsun’dan gerçekleri öğrenmeye çalışan Yücel amacına ulaşabilecek mi?

Yamaç’ın babasını neden vurmak zorunda olduğunu öğrenen Vartolu ise Yamaç ile birlikte yeni bir yolculuğa çıkıyor. Yamaç’ın acısına son vermek isteyen Vartolu çıktığı bu yolda Yamaç’ın yarım kalan intikam planına devam etmesine yardımcı olacak ve çıktıkları bu yolda iki kardeşin önüne kimse geçemeyecek!

Çukur Pazartesi akşamı saat 20:00’da Show TV’de!

03-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler