Çukur 88. bölüm izle

Çukur 88. bölüm izle
Çukur 88. bölüm izle! Nehir'in hamile olduğunu öğrenen Yamaç büyük şok yaşar. Çukur'un 17 Şubat Pazartesi yayınlanan 88. bölümünü izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 88. bölüm izle! Pazartesi gününün en çok izlenen yapımları arasında adından başarıyla söz ettiren, günün en çok izlenen yapımlarından biri olan Çukur bu haftada nefesleri kesen bir bölümle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Çağatay, Selim, Cumali ve Akın’ı etkisiz hale getirmiş, medya üzerinden kurduğu tuzak sayesinde Çukur sakinlerini işlerinden etmiş ve mahallenin huzurunu kaçırmayı başarmıştı. Peki dizinin 17 Şubat Pazartesi günü yayınlanan bölümünde neler olacak? Çukur 88. bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

ÇUKUR 88. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

3 sezondur adından başarıyla söz ettiren, Show TV’nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur, 17 Şubat Pazartesi akşamı 88. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünü izleyemeyen veya tekrar izlemek isteyen izleyici ‘Çukur son bölüm izle’ araması gerçekleştiriyor. Dizinin son yayınlanan bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR 88. BÖLÜM

ÇUKUR 88. BÖLÜM İZLE

Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Çağatay, Selim’in hamlesine çok sert bir tepki vermiş ve medya üzerinden kurduğu oyun sayesinde mahallenin huzurunu kaçırmayı başarmış, dövme taşıyan herkesi işinden etmişti. Yaşanan olumsuzluklar karşısında tepkilerin hedefi olan Emmi’nin kalbi daha fazla dayanamamış ve kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Bunların yanında Çağatay, Yamaç’ı da unutmamış. Başı için 5  milyon lira ödül koymuştur. Yamaç peşine düşen adamlar tarafından yaralanır ancak ellerinden kurtulmayı başarır. Yaralarını sarması için Efsun’un yanına gitmiş ve yakınlaşmaları bölüme damga vurmuştu.

Çukur 88. bölüm izle; Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde ise Çağatay’ın adamlarının elinden Cumali ve Selim sayesinde kurtulan Yamaç’ın artık abileriyle yüzleşme zamanı gelmiştir. Emmi’nin durumu ciddiyetini korurken, kötü haber mahallede büyük üzüntüye yol açacak. Mahsun, Yamaç’ı bir kez daha ölümden kurtarırken güvenini de kazanmayı başarır.

Nehir’in ısrarla aramasına karşılık evine giden Yamaç, kendisinden hamile olduğunu öğrenir ve büyük şok yaşar. Nehir’in hamile olduğunu öğrenen Yamaç artık kendisiyle yaşaması için Nehir’i Çukur’a annesinin yanına getirir.

Öte yandan babasını öldürdüğü için kendisini affetmeyen Mahsun’un annesiyle yüzleşmesi yürekleri dağlayacak. Mahsun annesinin affını almayı başarabilecek mi? Çağatay’ın Çukur’a girmesini kim engelleyecek? Hepsi ve daha fazlası Çukur 88. bölümünde!

17-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler