Çukur 89. Bölüm izle

Çukur 89. Bölüm izle
Çukur 89. Bölüm izle; Çukur 89. bölümde neler olacak? Çukur yepyeni bölümü ile bu akşam Show Tv'de. 24 Şubat Pazartesi Çukur izle..

Çukur 89. yeni bölüm izle; Pazartesi gününe damgasını vuran Çukur dizisi yepyeni bölümü ile bu akşam yine reytingleri alt üst edecek. Sevilen dizi Çukur 24 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 89. bölümünde Yamaç, Çukur sokaklarında dolanıyor. Diğer yandan Koçovalılar'ın en küçüğü Akın ise dedesinin fotoğrafına bakıp duygulanıyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanları ile heyecanı üst seviyeye çıkaran dizi bu akşam Show Tv'de..

ÇUKUR 89. BÖLÜM İZLE

Yamaç, Çağatay'ın hamlelerine bir son vermek için Selim ve Cumali'yi alıp mahalleye geri döner. Hem çıkmaza hem parasızlığa giren Çukur'u kurtarmak için Selim yeni bir iş arayışına girer. Diğer yandan yeni yeni birbirine açılmaya başlayan Azer ve Karaca'nın arasındaki yakınlığı fark eden Azer'in annesi Fadik hemen Sultan Ana'nın yanına gider. Karaca ise bu durumdan sonra ikilemde kalacak. Babasının katilini bulmak için evini ve ailesini bırakıp yurtdışına giden Vartolu malikaneye geri döner. Sultan Ana ise Vartolu'ya babasının katilinin kim olduğunu sorar. Bakalım Vartolu, Sultan Ananın bu sorusuna ne cevap verecek? Vartolu babasının katilinin Yamaç olduğunu itiraf edecek mi?

Çukur'da bu hafta yeni heyecanlarda yaşanacak. Damla’nın, Cumali’ye söyleyeceği sürpriz haber Koçovalilar'da büyük bir heyecan yaratacak. İdris Koçovalı'nın ölümünün ardından ailesini bir arada tutmak isteyen Yamaç Koçovalı herkesi şaşırtacak bir hamlede bulunacak. Ay Yapım imzalı Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de Show Tv ekranlarında olacak. 

Geçen hafta neler oldu?

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde Yamaç, Çağatay’ın adamlarının elinden Cumali ve Selim sayesinde kurtulmuştu. Bu kurtarma operasyonunun ardından Yamaç artık abileriyle yüzleşmiştir. Emmi’nin durumu ciddiyetini korurken, kötü haber mahallede büyük üzüntüye yol açacak. Mahsun, Yamaç’ı bir kez daha ölümden kurtarırken güvenini de kazanmayı başarır. Nehir’in ısrarla aramasına karşılık evine giden Yamaç, kendisinden hamile olduğunu öğrenir ve büyük şok yaşar. Nehir’in hamile olduğunu öğrenen Yamaç artık kendisiyle yaşaması için Nehir’i Çukur’a annesinin yanına getirir. Öte yandan babasını öldürdüğü için kendisini affetmeyen Mahsun’un annesiyle yüzleşmesi yürekleri dağlayacak. 

24-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler