Çukur 99. Bölüm İzle (Son Bölüm)

Çukur 99. Bölüm İzle (Son Bölüm)
Çukur 99. Bölüm İzle; 12 Ekim Pazartesi günü 99. Bölümüyle ekrana gelen Çukur Dizisinin 90. Bölümünü canlı, tek parça ve ful izlemek için detaylar haberimizde!

Çukur 99. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Barış Arduç ve Perihan savaş’ın rol aldığı Çukur dizisi Pazartesi akşamı saat 20.00’da 99. Bölümüyle Show Tv’de ekranlara geliyor. 4. Sezonunda olan ve halen reytinglerde başa oynayan dizi bu sezonda yenilenen kadrosu ve yeni hikayelerle özellikle gençlerin ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Adeta bir fenomene dönüşen dizi her pazartesi günü seyircisini heyecandan heyecana sürüklerken yapımcısını ve kanalı da elde ettiği reytinglerle mutlu ediyor. Bu akşam 99. Yeni bölümüyle ekrana gelecek Çukur yine nefessiz izlenecek gibi görünüyor.

Çukur Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv’nin dört sezondur yayınlanan ve reytinglerde adeta bir efsaneye dönüşen fenomen dizi Çukur’un yayınlanan son bölümünde Erdenet kardeşler adeta gözlerini karartarak Çukur’a saldırmışlardır. Bu durum Yamaç ve ailesini zora sokarken Çukur’da derin etkilere sebep olmuştur. Yamaç bu saldırının ardından bir karar vermek zorunda kalır. Ya Çukur’da kalacak ve Koçovalılar arasında bir kavgaya sebep olacaktır ya da bu saldırıyı görmeyecektir.

Çukur 98. Bölümünde Neler Olacak?

Son olarak Çukur’a saldıran ve adeta terör estiren Erdenet Kardeşler’in bu yaptıkları yanına mı kalacaktır? Yamaç ailesi söz konusu olduğunda asla kimseyi affetmemektedir ve bu seferde öyle olacaktır. Ancak Yamaç’ın karşısında ilk kez en az kendisi kadar zeki bir düşman vardır. Cengiz’in isteği ile Arık’ı korumak zorunda kalan Yamaç, aynı zamanda Çukur’u da korumak ister ve Yamaç Arık arasında inanılmaz bir mücadele başlar. Yamaç bu konuda kendisine yardım etmesi için Vartolu’dan yardım ister ve ikili zekice bir plan hazırlarlar. Bakalım bu plan işe yarayacak mıdır? Öbür taraftan boş çıkan Cumali Amca’nın mezarıyla ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışan Cumali’nin Erdenet Kardeşlere yaptığı son hamle Çukur’u, Yamaç’ı ve Erdenet kardeşleri geri dönülmez bir yola sürükleyecektir. Nefes nefese izlenecek bir bölümle daha ekrana gelmeye hazırlanan Çukur’un yayınlanacak 98. Yeni bölümü saat 20.00’da Show Tv’de ekranlara geliyor.

Çukur Dizisinin yayınlanacak 99. Bölümünü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresini takip edin.

12-10-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar