Çukur'da Efsun karakterine hangi oyuncu hayat verecek?

Çukur'da Efsun karakterine hangi oyuncu hayat verecek?
Show TV'nin sevilen dizisi Çukur yeni sezon için gün sayıyor. Ayrılanlar olduğu gibi yeni oyuncuların da katıldığı Çukur dizisinde Efsun karakterini hangi oyuncu canlandıracak?

Ay Yapım'ın gözde aksiyon dizisi Çukur 3. sezonuyla çok yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Koçavalı ailesinin Çukur mahallesini ayakta tutma mücadelesini izlediğimiz dizi iki sezondur dram ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitliyor. Önümüzdeki haftalarda yeni sezonu yayınlanacak olan diziye Efsun karakteriyle kadın bir başrol oyuncusu katılıyor. Çukur dizisi Efsun kimdir? Hangi oyuncu canlandıracaktır?

ÇUKUR DİZİSİ EFSUN'A KİM HAYAT VERECEK?

Reyting rekortmeni Çukur dizisinde bilindiği üzere Aras Bulut İynemli'nin partneri Dilan Çiçek Deniz, karakterinin ölmesi üzerine diziden çıkmıştı. Deniz'in hayat verdiği Sena karakterinin yerini doldurması ve Yamaç'ın (Aras Bulut İynemli) yeni aşkı olması için Efsun karakteri Çukur'a giriyor. Yeni sezonda izleyeceğimiz Efsun karakterini canlandıracak oyuncu ise Hazal Subaşı oldu. Peki son olarak Halka dizisinde oynayan genç oyuncu Hazal Subaşı kimdir?

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

Hazal Subaşı 2 Mayıs 1996 yılında İzmir'de doğmuştur. Üniversite eğitimine İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişliler ve Reklamcılık bölümünde devam etmektedir. 2015 yılında daha 19 yaşındayken Miss Turkey yarışmasına katılmış ve yarışmadan üçüncülükle ayrılmıştır. Bir süre mankenliğe devam eden Subaşı oyunculukla ilgilenmiş ve bir takım eğitimler almıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Adını Sen Koy dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Burada birlikte rol aldığı Erkan Meriç ile bir süre birliktelik yaşan genç oyuncu daha sonra MF yapım imzalı Bir Umut Yeter dizisinde oynamıştır. Tolgahan Sayışman ve Esra Bilgiç Töre ile başrolü paylaşmış fakat dizi erken final yapmıştır. Hazal Subaşı son olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal ve Kaan Yıldırım gibi isimlerin paylaştığı Halka dizisinde Bahar karakterine hayat vermiştir. 

ROL ALDIĞI DİZİLER

2019 – Halka (Bahar) (TV Dizisi)
2018 – Bir Umut Yeter (Elif) (TV Dizisi)
2016 – Adını Sen Koy (Zehra) (TV Dizisi)

26-08-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar