Çukur dizisi 4. sezon tarihi belli oldu!

Çukur dizisi 4. sezon tarihi belli oldu!
Show TV'den ekrana gelen Çukur dizisinin yeni sezonuyla ilgili izleyicileri heyecanlandıran gelişme! 4. sezon tarihi kesinleşti.

Show TV ekranlarının aksiyon dolu dizisi Çukur, bir süredir kendini özletiyor. Pandemi arasının sezon arasıyla birleşmesi nedeniyle uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Çukur dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Çukur, son olarak nefesleri kesen 3. sezonuyla ekrana geldi. Sevdikleri diziye hasret kalan izleyiciler dört gözle yeni bölümü bekliyor. Ve en sonunda Çukur dizisi hayranlarını mutlu edecek bir gelişme yaşandı. Sevilen dizinin 4. sezon tarihi belli oldu. 

Çukur dizisi 4. sezon ne zaman başlıyor?

Oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Şenay Gürler, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Kubilay Aka, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar ve Mustafa Kırantepe gibi isimlerin bulunduğu Çukur dizisinin 4. sezonu iple çekiliyor. Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Çukur dizisiyle ilgili hayranları sevindirecek bir haber geldi. Çukur dizisi oyuncularının sete çıkacağı tarih net olarak ortaya çıktı. Oyuncular şu anda okuma provaları yapıyor. Önümüzdeki günlerde ise sete çıkmaları bekleniyor. Ağustos ayının ikinci haftasında dizinin yeni sezon çekimlerine başlanacak. Bildiğiniz gibi Eylül ayı ile birlikte yaz dönemi sona eriyor ve yavaştan yeni sezon başlıyor. Çukur dizisinin yeni sezonunun da Eylül ayında başlaması bekleniyor. Eylül ayının sonunda ya da belki bir ihtimal Ekim ayının başında yeni sezonu izlemeye başlayacağız.

Çukur dizisi 4. sezon ile ilgili bilgiler

3 sezondur 93 bölüm boyunca Show TV'den ekrana gelen Çukur dizisi yeni sezonda da tam gaz devam ediyor ve dalya demeye hazırlanıyor. Pandemi arasının sezon arasıyla birleşmesi nedeniyle izleyiciler uzunca bir süre diziden ayrı kaldı. Son olarak herkesin telekonferans ile bağlandığı bir bölüm çekilmiş ve pandemiye özel olarak 20 Nisan tarihinde ekrana gelmişti. 

Yeni sezona şok bir ölüm ile başlamamız kuvvetle muhtemel. Selim Koçovalı karakterine can veren Öner Erkan'ın yeni sezon başında diziden ayrılacağı kesinleşti. Bu demek oluyor ki Selim karakterine sezon başında veda edeceğiz.

03-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler