Çukur Dizisinde Şok Ayrılık!

Çukur Dizisinde Şok Ayrılık!
Dün akşam 86. bölümü yayınlanan Çukur Dizisinde şok ayrılık! Dizide Yamaç'la sık sık karşı karşıya gelen Yücel öldü. Çukur'un 86. Bölümünde neler yaşandı işte detaylar!

Show Tv’nin üç sezondur Pazartesi akşamlarına damga vuran efsane dizisi Çukur bu sezonda yine seyircisine inanılmaz bölümler seyrettirmeye devam ediyor. Ay Yapım imzalı Çukur son iki bölümdür her ne kadar Sefir’in Kızı Dizisi’nin arkasında ikinci olsa da dizinin tutkulu izleyicileri Çukur’dan vazgeçmiyor üstelik her bölüm yeni seyircilerde bu gruba katılıyor. Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümü de yine bu türden bir bölüm olarak kayıtlara geçti ve dizi izleyicileri bölümü yine soluksuz izlediler. Büyük Yüzleşme mottosuyla günlerdir fragmanları dönen Çukur’un yayınlanan 86 bölümünde Yamaç ve Yücel arasında büyük yüzleşme yaşandı. Ayrıca Yamaç ve Vartolu arasında da oldukça yüksek sahneler seyirciyi mest etti. İşte detaylar!

Çukur’da Bir Veda: Yücel Öldü!

Çukur’un dün akşam yayınlanan 86. Yeni bölümüne duygusal kırılmalar kadar Yamaç’ın düşmanlarından Yücel karakteriyle yüzleşmesi de damga vurdu. Uzun zamandır Yücel ve Yamaç arasında yaşanan sorunlar sonunda Yamaç’ın Yücel’i bulması ve onu öldürmesiyle sona erdi. Yamaç dizide Yücel’i uyku sırasında yakaladıktan sonra onu uyandırdı ve aralarında bu kavganın bittiğine dair ve Yücel’in ölen sevdiklerine kavuşmasına dair kısa bir konuşma yaşandı ve ardından Yamaç Yücel karakterini öldürdü. Bununla da yetinmeyen Yamaç Yücel’in bir daha karşısına çıkmaması için ölüsünü Vartolu’yla birlikte gömdü. Böylece uzun süredir dizide yer alan ve Yücel karakterini başarıyla canlandıran başarılı oyuncu Tansu Biçer diziye veda etmiş oldu. Bu veda Çukur’un resmi hesabından da duyuruldu.

Çukur’da Değişime Giden Yolculuk!

Çukur’un yayınlanan 86. Bölümü yine Pazartesi gününe damga vurdu. Dizi en çok seyredilen dizi olurken bölümde seyirciden tam not aldı. Yayınlanan 86. Bölümde Yamaç ve Vartolu arasındaki yüzleşme nihayet gerçekleşti ve Yamaç’ın uzun zamandır kaçtığı gerçeklerle yüzleşmesi sağlandı. Vartolu kardeşi yamaç’ın gerçeklerle yüzleşmesi için ve babasının intikamını almak için çıkardığı yolculuk ilgiyle takip edildi. Yolculuk sonunda Vartolu’nun Yamaç’a sorduğu soru ise dizide bir kırılma noktası oluşturdu. Vartolunun “ya burada kalır düzgün yaşar düzgün ölürsün, ya da geriye döner ve pisliğe bulaşır öyle ölürsün karar senin. Ben her ikisinde de yanındayım. Ancak dönersen istediğin Yamaç olursun kalırsan değişirsin” sözleri üzerine Yamaç değişimi değil Yamaç olmayı seçti ve ikili çıktıkları yolculuktan geri döndü. Arsından Yamaç ve Vartolu kaldıkları yerden intikamlarına devam etmeye başladılar.

04-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar