Çukur dizisindeki Sena'nın kardeşi bakın kimmiş?

Çukur dizisindeki Sena'nın kardeşi bakın kimmiş?
İlk bölümü ile fırtınalar estiren dizi Çukur'daki Sena'nın kardeşi kim? Sena'nın kardeşi kim çıkacak? Vartolu mu? Yoksa Aliço mu? Yeni dizi Çukur için muhteşem iddia ortaya atıldı. Bakalım Sena'nın kardeşi kimmiş?

Pazartesi akşamlarına adını altın harflerle yazdırma yolunda olan yeni dizi Çukur, izleyicinin büyük beğenisi topladı. Gizemli bir şekilde başlayan dizi esrarını hala koruyor. Birinci bölümün sonunda Yamaç'ın, İdris Koçavalı'nın oğlu olduğu ortaya çıktı. İzleyici bunun şoku altamadan, Yamaç'ın yeni haline aşık oldu. İçerde dizisi ile de çok tutulan Aras Bulut İynemli burda da başarılı performans sergiledi. Başarılı oyuncuların bir aradan bulunduğu dizi iki bölümüyle birlikte izleyiciyi kendisine bağladı.

Olayların ilginç bir şekilde geliştiği dizi de en çok merak edilen konulardan biri de 'Sena'nın kardeşinin kim olduğu' oldu. Uzun yıllar boyunca ailesinden ayrı yaşayan Sena, Yamaç'ın onu terk etmesinden sonra soluğu ailesinin yanında aldı. Fakat annesi Sena'yı pek mutlu bir tavırla karşılamadı. Hatta oğlu ile arasına girenin Sena olduğunu vurguladı. Peki Sena'nın kardeşi kim? Yeni bölümleri izlemek için SHOW TV CANLI İZLE kısmından izleyebilirsiniz..

Sena'nın kardeşi kim? 

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Mustafa Üstündağ, Öner Erkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Rıza Kocaoğlu gibi birbirinden önemli isimlerin başrollerini paylaştığı dizi reyting rekorları kırmaya başladı. Sena'nın kardeşinin kim olduğu ise merak konusu oldu. Gelen iddialar arasında Sena'nın kardeşinin Aliço olduğu ortaya atıldı. Aliço'nun yanı sıra Vartolu'nun da abisi olduğu söylendi. Bakalım ilerleyen bölümlerde Sena'nın kardeşi kim çıkacak? Vartolu mu? Aliço mu?

04-11-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler